- Jeg var ikke på byen

Iversen sier han kan ha blitt skadd under flyturen.

HEVELSE I KNEET: Steffen Iversen sto over gårsdagens RBK-trening med en kneskade han pådrop seg på landlsagssamling. Til stor undring for blant annet Nils Arne Eggen. Foto: Scanpix
HEVELSE I KNEET: Steffen Iversen sto over gårsdagens RBK-trening med en kneskade han pådrop seg på landlsagssamling. Til stor undring for blant annet Nils Arne Eggen. Foto: ScanpixVis mer

||| (Dagbladet): Nils Arne Eggen stusset fælt på hvorfor Steffen Iversen kom skadet hjem fra landslagssamling siden 33-åringen aldri var på banen i kampen mot Portugal og en drøy halvtime mot Island.

- Han har jo ikke spilt, så det er en merkelig sak som vi må ta opp med landslagsledelsen. Det er direkte rart, sa Eggen til TV2 Sporten i går.

Landslagslege Thor Einar Andersen sa at Iversen var frisk da han dro fra samlingen, men likevel kunne ikke Iversen trene med Rosenborg i går.

I dag kommer forklaringen fra Iversen.

- Jeg har det forholdsvis ålreit, men kneet mitt svikter litt. Det er en hevelse der, og det var derfor jeg syklet i går i stedet for å være på feltet, sier Iversen til Adressa.

- Andersen sier du var frisk da du forlot samlingen?

- Kneet var hovent da jeg kom hjem, og det kan like gjerne ha skjedd på flyet på vei hjem på dagtid, sier den tidligere Tottenham-spilleren.

- Jeg er nervøs for at kneet skal svikte. Det er litt ekkelt akkurat nå.

Han avviser at han pådro seg noen problemer på byen med resten av spillerne etter Portugal-kampen.

- Jeg var ikke på byen eller noe slikt.

Rosenborgs lege, Haakon Scwabe, bekrefter en hevelse overfor Adressa.

- Kneet var hovent da han kom tilbake fra landslaget, og det er det jeg forholder meg til. Nå trente han mesteparten av økta i dag, og jeg regner med han er kampklar søndag.

Rosenborg møter Viking på søndag.