- Jeg var ikke på strippeklubb

John Carew tilbakeviser påstandene i engelske aviser.

(Dagbladet.no) John Carew våknet i dag til overskrifter i både lokalavisene og nasjonale aviser om at han var på strippeklubb natta før torsdagens kamp mot Ajax i Uefa-cupen.

Norske aviser, deriblant Dagbladet.no, skrev raskt om saken - og Carews agent Per A. Flod bekreftet også at den norske landslagsspissen var en tur på byen etter en middag onsdag.

Nå forklarer Carew selv hva som skjedde onsdag kveld.

- Jeg var ikke på strippeklubb og hele oppstyret her skyldes en misforståelse, sier John Carew til Dagbladet.no.

Misforståelse

Etter landskampene mot Skottland og Nederland har Carew hanglet litt.

- Jeg har slitt med influensa og var helt sikker på at jeg ikke skulle spille torsdag. Derfor spiste jeg en middag ute, sier Carew.

Aston Villa-manager Martin O\'Neill hadde derimot ikke tatt den endelige avgjørelsen om dette, for først på kampdagen ble det bestemt at Carew ikke ble med mot Ajax.

IKKE I FORM: John Carew har vært slapp i det siste, og spilte ikke da Aston Villa slo Ajax på torsdag. Nå føler han seg pigg igjen. Foto: EPA
IKKE I FORM: John Carew har vært slapp i det siste, og spilte ikke da Aston Villa slo Ajax på torsdag. Nå føler han seg pigg igjen. Foto: EPA Vis mer

- Hadde det ikke vært for denne misforståelsen hadde dette aldri blitt noen sak. Jeg ville aldri spist middag ute så seint om jeg skulle spilt kamp dagen etter, sier Carew.

Ifølge de engelske avisene Birmingham Post og The Times var Carew på strippeklubben The Rocket Club. Dette tilbakeviser Carew selv.

Frykter ikke straff

- Jeg spiste middag på en italiensk restaurant med ei venninne. Etterpå dro vi på en bar like ved. Den baren har samme inngang som denne klubben avisene skriver om. Men i stedet for å gå inn på Rocket Club gikk vi inn i den stille baren ved siden av. Der var det vel tre-fire andre personer, og jeg drakk en Pepsi før vi dro, sier Carew.

- Hva sier O\'Neill om denne saken?

- Vi pratet om det i går, og jeg tror ikke det skjer noe mer.

De engelske avisene skriver at Carew risikerer å bli straffet med to ukeslønninger i bot, men nordmannen frykter ikke dette. Nå konsentrerer han seg bare om morgendagens kamp mot Wigan.

- Legene har sjekket jerninnholdet mitt, og det var helt topp. Jeg føler meg piggere enn noen gang, sier Carew til Dagbladet.no.

- Jeg var ikke på strippeklubb
LER AV OPPSTYRET: John Carew klarer ikke la være å le av alt styret det har blitt rundt hans tur på byen onsdag. Han var sikker på at han ikke skulle spille dagen etter.