- Jeg var ikke snill med spillerne i dag

Solskjær er mer skremt av Steenslid-stemplingen enn 1-5.

SENDT TIL SYKEHUS: Børre Steenslid er send til et sykehus i Spania, etter at han ble stemplet i kneet av Steffen Nystrøm i dag. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX
SENDT TIL SYKEHUS: Børre Steenslid er send til et sykehus i Spania, etter at han ble stemplet i kneet av Steffen Nystrøm i dag. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIXVis mer

LA MANGA/OSLO (Dagbladet): Molde - Tromsø 1-5.

Firemålstapet for Tromsø i Copa del Sol bekymrer ikke Molde-trener Ole Gunnar Solskjær spesielt mye. Han er mer redd for at Børre Steenslid har pådratt seg en alvorlig kneskade.

Midtstopperen måtte forlate banen kvarteret inn i kampen, etter at Steffen Nystrøm stemplet ham i kneet.

- 1-5 er ikke bra, men jeg er mest bekymret for hvordan det gikk med Børre (Steenslid). Det så ikke pent ut, sier Solskjær.

Utfordret spillerne Steenslid er kjørt til et sykehus på den spanske solkysten, hvor han skal gjennom en MR-undersøkelse. Det er foreløpig uklart hvor alvorlig skaden er.

- Det eneste vi kan gjøre før vi vet noe, er å håpe at det ikke er alvorlig, sier den ferske MFK-treneren.

Han forteller at han med vilje kjørte spillerne litt i dag. Målet var ikke utelukkende å vinne - det var viktigst å trene.

REGNET MED EN TUNG KAMP: Ole Gunnar Solskjær ville drille en ny midtbaneformasjon, og forventet å bli overspilt på kantene. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX
REGNET MED EN TUNG KAMP: Ole Gunnar Solskjær ville drille en ny midtbaneformasjon, og forventet å bli overspilt på kantene. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX Vis mer

- Jeg var ikke snill med spillerne i dag. Vi prøvde mye nytt og satt opp laget i en formasjon (diamant) vi visste ville gi oss problemer på kantene. Og det fikk vi. Men dette er trening. Og det er lenge igjen til seriestart.

- TIL større sjanse enn oss Nordlendingene tok ledelsen ved Remi Johansen etter 15 minutter og ti minutter seinere doblet Simen Møller. Fredrik Björck sørget for at romsdalingene gikk til pause med tre i sekken.

Det er tungt selv om det er vinter og treningskamp.

Magne Hoseth reduserte på straffe, før Tommy Knarvik og Magnus Andersen fullførte ydmykelsen.

- Taper vi 1-5 for Tromsø i andre serierunde blir jeg bekymret. Likevel: Jeg tror Tromsø har større sjanse til å utfordre VIF og RBK enn det vi har. Tromsø er godt organisert, de kjører kontringene sine og har enkelt spillere som holde høy klasse. Fint for oss å få en sjekk av nivået, sier Solskjær.