- Jeg var ikke tøff nok

Reginiussen glapp i markeringen.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Norge - Island 2-2.

Tore Reginiussen var ikke spesielt heldig foran de to islandske målene i dag. 1-1 kom etter at han regelrett ble fraløpt av Heidar Helguson i feltet etter et islandsk frispark.

- På det første målet er jeg ikke tøff nok. Jeg blir dyttet vekk, sklir litt og klarer ikke å følge ham, forklarer Reginiussen.

2-2 kom riktignok på en kanon av et frispark som Rune Almenning Jarstein har tatt på sin kappe. Men det var Reginiussen som laget frispark like utenfor 16-meteren da han satte skulderen i brystet på Helguson.

- Foran det andre målet lager jeg et frispark som jeg kanskje synes var litt billig, mener han.

Misfornøyd

Åge Hareide var ikke spesielt fornøyd med at Norge taper på to frispark like utenfor egen 16-meter. John Carew laget et unødvendig frispark foran det første målet.

- Vi har snakket om i en uke nå at vi ikke skal lage frispark rundt 16-meteren, sier sjefen.

- MIN SKYLD: Tore Reginiussen skled, ble dyttet og fraløpt da Heidar Helguson utliknet for Island første gang. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
- MIN SKYLD: Tore Reginiussen skled, ble dyttet og fraløpt da Heidar Helguson utliknet for Island første gang. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer

Men Hareide vil ikke kommentere om Reginiussen står i fare for å miste plassen på laget foran bortekampen mot Skottland 11. oktober.

- Det vil jeg ikke si noe om nå. Det skal spilles mange kamper før det. Tore er en ung spiller, og han gjør utrolig mye bra i dag. Å spille fotball er en læringsprosess som varer hele livet, sier Hareide.

Langflat

Tore Reginiussen la seg langflat for markeringssvikten foran Islands første mål.

- Dette er ikke noe artig. Vi skulle absolutt hatt en seier. Men man må bare legge det bak seg, sier han.

- Var de andre gutta greie med deg etter kampen?

- Ja, det er aldri noe problem i denne gruppa. Det er et fint miljø og rom for å gjøre feil, sier Reginiussen.

- Jeg var ikke tøff nok
SELVKRITISK: Reginiussen laget også frisparket Eidur Gudjohnsen dunket i krysset.