Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg var millimeter fra døden

Travkusk Atle Hamre er heldig som er i live etter å ha blitt fastklemt under en 450 kilo tung travhest i en elv tirsdag morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går skulle Atle Hamre kjørt travløp på Bjerke Travbane, men på Bjerkebanen fikk Dagbladet opplyst at Hamre var forkjølet.

- Jeg liker ikke dramatikk, jeg. Det er grunnen til den beskjeden. Men faktum er at det var skikkelig krise denne gang. Det var millimeter fra at det var slutt sa kirurgen som gransket røntgenbildene av nakken min , sier Hamre til Dagbladet.

Episoden han sikter til skjedde under trening i Larvik klokka halv åtte tirsdag morgen. Hesten Hamre kusket ble plutselig skremt av en traktor, og dro ned en tre og en halv meter skråning ut i en elv.

- Jeg fikk hesten på 450 kilo over meg i elva og noen sekunder var jeg i livsfare. Heldigvis kom hesten seg løs selv. Hadde jeg ikke brukt hjelm kunne dette endt veldig galt, sier Hamre.

Han lå hele tirsdagen til observasjon på Tønsberg sykehus.

- Formen er bra nå, og jeg håper å kunne kjøre V75-løp igjen på Forus førstkommende lørdag, sier Atle Hamre - glad for at han fremdeles er i live.