- Jeg var nær ved å bli drept

Leipheimer ble truffet av en bil under trening.

FØLER HAN SLAPP BILLIG: Levi Leipheimer mener det er utrolig at han ikke ble hardere skadd etter å ha blitt truffet av en bil under trening.Foto: SCANPIX/Doug Pensinger/Getty Images/AFP
FØLER HAN SLAPP BILLIG: Levi Leipheimer mener det er utrolig at han ikke ble hardere skadd etter å ha blitt truffet av en bil under trening.Foto: SCANPIX/Doug Pensinger/Getty Images/AFPVis mer

Levi Leipheimer ble truffet av en bil under trening. Nå har Omega Pharma-rytteren pådratt seg brist i leggen og blir på sidelinjen i noen uker.

38-åringen kolliderte med en bil på en treningstur søndag. Han er ikke så alvorlig skadet at det er nødvendig med operasjon, men likevel må ha ta en pause fra syklingen. Det er foreløpig litt usikkert hvor lenge han må være på sidelinjen.

Likevel er Leipheimer, som vant Sveits Rundt i 2011, sikker på at han kommer til å bli bra og i god nok form til å kjøre Tour de France i juli.

- Det er ganske utrolig at alt jeg gjorde var å briste leggbeinet, for jeg må innrømme at jeg var temmelig panisk etter kollisjonen. Det var umulig for meg å roe meg ned.

- Jeg føler at jeg var nær ved å kunne bli drept, og det var en skremmende opplevelse, sier Leipheimer selv om uhellet.

(NTB)