- Jeg var nødt til å score

Bodø/Glimt kvittet seg med Stavanger-spøkelset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Viking - Bodø/Glimt 2-3

VIKING STADION (Dagbladet): Bodø/Glimt vant sin fjerde strake kamp etter at innbytter Anders Karlsen snudde oppgjøret med to vakre scoringer i løpet av andreomgangens første kvarter.

- Jeg trodde aldri at det skulle skje før jeg kom inn på banen. Jeg får god tid til å prikke hjørnet ved begge målene. På den siste sto Trond så alene at jeg var nødt til å score, sier Karlsen til Dagbladet og smiler.

Matchvinneren fikk sjansen etter at bortelagets senegalesiske juvel, «Badou», ble liggende bevistløs på gressmatta mot slutten av første omgang.

Episoden var svært dramatisk, men Dagbladet fikk i etterkant opplyst av ambulansepersonellet på stadion at det etter forholdene skal stå bra til med midtbanespilleren.

Badou ble likevel sendt til sykehus for det som antas å være videre undersøkelser.

Skrekkstatistikk Bodø/Glimt hadde kun vunnet én av de siste 19 kampene mot Viking før kveldens møte i Stavanger. Tre strake trepoengere gjorde likevel sitt til at optimismen i den gulkledde leiren var stor.

Med formspillere som «Badou», Abdurahim Laajab og fjorårets Viking-toppscorer Trond Olsen på laget, hadde Bodø/Glimt de siste kampene vist hvorfor flere av landets fotballeksperter tippet dem som årets positive overraskelse før sesongstart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer