- Jeg var redd for at gullet skulle ryke

Frode Andresen kan miste VM-gullet han tok på sprinten sist lørdag. Han innrømmer å ha gått alle VM-distansene med ladet magasin i geværet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da han ble disket på fellesstarten i går, valgte han å ikke si noe om at han har gjort seg skyldig i samme regelbrudd under hele VM.

- Jeg var redd for at gullet skulle ryke hvis jeg sa det. For jeg føler virkelig at jeg fortjener det gullet uansett. Det var et gull-løp jeg gikk på sprinten, sier Frode.

I kveld valgte han å legge alle kortene på bordet. Han forklarte hvorfor han har gått med ladet magasin i geværet inn til første skyting:

- Jeg har tatt for god fisk at det er greit å gå sånn når jeg har kommet gjennom våpenkontrollen foran hvert eneste løp, sier Frode Andresen til Dagbladet :på nettet.

Ved 18.30-tiden i kveld ankom han Hotel Bristol sammen med landslagsledelsen. I resepsjonen ventet allerede alle de andre løperne og deres kjærester og samboere. Mens de andre smilte og lo, var Frode Andresen stille og langt fra livlig.

I går ble han disket fra 4. plassen på fellesstarten fordi han hadde gått med ladet magasin i våpenet. Nå viser TV-bildene at Frode gjorde samme regelfeil på sprinten sist lørdag. Da vant han gull. Et gull han nå risikerer å bli fratatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer