- Jeg var redd for Gareth Bale

Theo Walcott om å dele rom med Real Madrid-stjernen.

ROMKOMPISER: De ble splittet da de gikk til hver sin av erkerivalene Tottenham og Arsenal, men Theo Walcott og Gareth Bale var nære venner da de spilte sammen i Southampton. Theo Walcott avslører at Gareth Bale (t.v.) var en god gammeldags skøyer. FOTO: AP PHOTO/Matt Dunham
ROMKOMPISER: De ble splittet da de gikk til hver sin av erkerivalene Tottenham og Arsenal, men Theo Walcott og Gareth Bale var nære venner da de spilte sammen i Southampton. Theo Walcott avslører at Gareth Bale (t.v.) var en god gammeldags skøyer. FOTO: AP PHOTO/Matt Dunham Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Theo Walcott kom inn og fikk 16 minutter på banen da Arsenal tapte 2-1 mot Swansea søndag kveld.

Theo Walcott fikk store deler av sin fotballutdanning i Southamptons fotballakademi, og avslører at han måtte leve i konstant frykt for sin daværende romkamerat Gareth Bale. Det skriver Daily Mail.

Spøkefugl Walcott sier selv at han trivdes godt med å bo med Gareth Bale, men han påpeker at det ikke alltid var like morsomt.

- Jeg var alltid takknemlig hvis jeg kom inn på rommet uskadd når Gareth var i nærheten, fordi han var litt av en spøkefugl, sier Walcott.

Walcott avslører at Bale var en rampefant av den gode gamle sorten, og holdt seg i hovedsak til de gamle klassikerne.

- Jeg måtte trå varsomt. Han pleide å gjøre streker som for eksempel å putte ei vannbøtte på toppen av døra di slik at du ble klissvåt når du gikk inn, og sånne ting, sier Walcott.

Walcott kunne for første gang gå trygt inn hjemdøra da han forlot Southampton til fordel for Arsenal i januarvinduet i 2005/06-sesongen.

Kunne spilt for ligalederne Da han var unggutt spilte Theo Walcott for Swindon Town, og han forteller at han hadde en sjanse til å gå til Chelsea før han valgte å fortsette karrieren i Southampton.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer