Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg var redd

Lasse Kjus falt sju plasser i 2. omgang.

Benjamin Raich fra Østerrike vant dagens verdenscuprenn i storslalåm. Aksel Lund Svindal ble beste norske på 11. plass.

Hermann Maier (Østerrike) ble nummer to, mens finske Kalle Palander måtte nøye seg med 3. plass etter å ha ledet etter 1. omgang.

- Løypen i 1. omgang var svingete og passet meg veldig bra. I 2. omgang gikk det mye mer rett ned. Jeg var redd og følte meg ikke helt trygg på farten, sa Kjus til NTB.

Veteranen har vært en uke på ferieøya Tenerife for å bli kvitt luftveisproblemene han har slitt med.

- Jeg føler meg veldig, veldig fin nå, sa Lasse Kjus lørdag.

Aksel Lund Svindal falt ned fra sin 7. plass, men ble likevel beste norske på 11. plass.

1. omgangen min er jeg veldig godt fornøyd med. I 2. omgang gjorde jeg en del feil, men heldigvis falt jeg ikke lenger ned enn til 11. plass. Det er ikke helt håpløst. I fjor lå jeg som nummer 8 og ble nummer 29, sa Lund Svindal til NTB.

- Jeg er ikke kjempefornøyd. Helt greit. I og med at jeg holdt på å kjøre ut et par ganger i 2. omgang, er jeg fornøyd med at jeg i det hele tatt fikk med meg verdenscuppoeng, sa Lund Svindal.

Truls Ove Karlsen ble nummer 16, mens Bjarne Solbakken endte på 25. plass.

Kjetil André Aamodt fikk det ikke til å stemme og var ferdig etter en omgang. Han lå 3,70 sekunder etter bestemann. Samme skjebne fikk Andreas Nilsen, 3,91 bak.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media