- Jeg var så nervøs

Fra å stå på scenen under idrettsgallaen er det nå tilbake til hverdagen for Birgit Skarstein. Til helga går hun verdenscup i Tyskland for å forberede seg mot sommerens OL.

STYRTE SHOWET: Programledere Birgit Skarstein og Nicolay André Ramm under Idrettsgalla 2020 i CC Amfi på Hamar lørdag.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
STYRTE SHOWET: Programledere Birgit Skarstein og Nicolay André Ramm under Idrettsgalla 2020 i CC Amfi på Hamar lørdag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Birgit Skarstein og Nicolay Ramm var de to utvalgte til å lede årets idrettsgalla som ble arrangert i Hamar OL-amfi i helga. Hun fikk spørsmål om det ærefulle oppdraget i mai, og helt siden august har de jobbet med å sy sammen prosjektet.

- Det har vært veldig av og på siden august, jeg har fått kommet og gått litt som det har passet meg med tanke på trening. Vi har jo både hatt samlinger og konkurranser, men det har ikke gått ut over treningen min, sier Skarstein til Dagbladet.

Med Ramm som læremester har hun fått god opplæring i hva som kreves for å lede en av Norges største live sendinger.

- Vi har øvd masse, man kan godt sammenlikne det med toppidrett. Det handler om å forberede seg godt, jobbe sammen som et team og når dagen kommer handler det om å levere, sier hun.

I nesten tre timer underholdt de det norske folk med sang, dans og priser. Birgit Skarstein hadde selv sammen med to profesjonelle dansere satt sammen en koreografi som de utførte under åpningsnummeret.

- Jeg var så nervøs da sceneteppet åpnet seg, vi skulle framføre dansen også rett inn i åpningen uten manus. Det er mye som kan gå galt, men det er jo ikke farlig om man gjør noen feil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer