- Jeg var såret og skuffet

Gerrard innrømmer at formen har skrantet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Steven Gerrard var tydelig forbauset over å bli ofret da Liverpool jaget seiersmålet mot Everton i helga.

Da manager Rafael Benitez ville forklare byttet etter kampen var Gerrard for skuffet til å snakke. Benitez forsøkte å si at at det han gjorde var til lagets beste og at de trengte å holde bedre på ballen, men avgjørelsen vakte såpass oppsikt av selv Liverpools hjemmeside i går anså det som nødvendig å få de to hovedpersonene i tale.

Gerrard sier diplomatisk at det viktigste var å vinne kampen - men legger heller ikke skjul på at han mislikte å bli byttet ut.

- Jeg er en lokal gutt og derbyet er veldig viktig for meg. Det er lite jeg ønsket mer enn å spille hele kampen og være på banen da vi scoret vinnermålet. Men jeg ble byttet ut, og innbytter Lucas Leiva spilte en avgjørende rolle da vi vant kampen. Jeg var såret og skuffet over å bli tatt av, for som jeg sa er jeg herfra, og derbyet betyr alt for meg, sier han til Liverpools hjemmeside.

- Ikke på mitt beste

Gerrard har fått kritikk for å spille under pari den siste tiden, og kampen mot Everton beviste om ikke annet at Benitez ikke er redd for å ta kontroversielle valg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer