- Jeg var såret og skuffet

Gerrard innrømmer at formen har skrantet.

(Dagbladet.no): Steven Gerrard var tydelig forbauset over å bli ofret da Liverpool jaget seiersmålet mot Everton i helga.

Da manager Rafael Benitez ville forklare byttet etter kampen var Gerrard for skuffet til å snakke. Benitez forsøkte å si at at det han gjorde var til lagets beste og at de trengte å holde bedre på ballen, men avgjørelsen vakte såpass oppsikt av selv Liverpools hjemmeside i går anså det som nødvendig å få de to hovedpersonene i tale.

Gerrard sier diplomatisk at det viktigste var å vinne kampen - men legger heller ikke skjul på at han mislikte å bli byttet ut.

- Jeg er en lokal gutt og derbyet er veldig viktig for meg. Det er lite jeg ønsket mer enn å spille hele kampen og være på banen da vi scoret vinnermålet. Men jeg ble byttet ut, og innbytter Lucas Leiva spilte en avgjørende rolle da vi vant kampen. Jeg var såret og skuffet over å bli tatt av, for som jeg sa er jeg herfra, og derbyet betyr alt for meg, sier han til Liverpools hjemmeside.

- Ikke på mitt beste

Gerrard har fått kritikk for å spille under pari den siste tiden, og kampen mot Everton beviste om ikke annet at Benitez ikke er redd for å ta kontroversielle valg.

Kapteinen innrømmer at han ikke har prestert godt nok for Liverpool denne sesongen.

- Jeg vet at jeg ikke har vært på mitt beste i det siste, men jeg gjør alt jeg kan for å komme tilbake. Å få sånn støtte fra fansen som jeg fikk i helga betyr masse. Jeg jobber hardt, og vissheten om at fansen står bak meg vil få meg raskere i toppform, sier Gerrard.

SÅ VINNERMÅLET FRA SIDELINJA: Steven Gerrard likte dårlig å ikke være på banen da Dirk Kuyt satte inn 2-1 for Liverpool like før slutt. Her jubler han med Jamie Carragher etter kampslutt. Foto: REUTERS
SÅ VINNERMÅLET FRA SIDELINJA: Steven Gerrard likte dårlig å ikke være på banen da Dirk Kuyt satte inn 2-1 for Liverpool like før slutt. Her jubler han med Jamie Carragher etter kampslutt. Foto: REUTERS Vis mer

Benitez pratet med sin største stjerne i går, men det virker ikke som om Gerrard har forståelse for managerens argumenter for å bytte ham ut.

- Han ønsket å score vinnermålet, men han er OK. Om litt tid vil han forstå at det lå en tanke bak, og at jeg tenkte på lagets beste, sier han til klubbens hjemmeside.

<B>PRATET MED GERRARD:</B> Men Rafael Benitez fikk fortsatt ikke gehør for sine argumenter for å plukke Gerrard av banen.