- Jeg var sur fordi jeg mistet en av mine viktigste hjelperyttere

Men nå har Kristoff skværet opp med laget.

MINDRE STØTTE:  Alexander Kristoff mistet spurtopptrekkeren sin i går, og må dermed belage seg på mindre støtte i spurtene fremover. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
MINDRE STØTTE: Alexander Kristoff mistet spurtopptrekkeren sin i går, og må dermed belage seg på mindre støtte i spurtene fremover. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GRENOBLE (procycling.no): Det var stor dramatikk etter gårsdagens etappe i Tour de France, da Alexander Kristoffs (Katjusja) viktigste hjelperytter, Alexander Porsev, måtte kaste inn håndkleet etter å ha fullført utenfor tidslimiten. 

Russeren hadde nemlig brent vekk alle kreftene på å dra feltet på flaten for kapteinen Joaquim Rodriguez. Spanjolen slet likevel i stigningene, og var ikke i nærheten av etappeseieren.

Det fikk Kristoff til å se rødt, og nordmannen sa til procycling.no i går at taktikken var "latterlig". 

- Har dere skværet opp på laget etter etappen i går?

- Vi har tatt en samtale og de forstår mitt synspunkt. Jeg mister en viktig hjelper, og vi fikk egentlig ingenting igjen for det, men det er jo lett å si i ettertid. De prøvde jo for Rodriguez, og det var planen at han skulle prøve å gå for seieren, men han hadde ikke beina, sier Kristoff til procycling.no. 

Dårlige beinRodriguez bærer klatretrøyen i rittet, men er likevel langt unna toppformen etter han brakk flere ribbein under et krasj i årets Giro d'Italia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer