- Jeg var ute på byen og drakk alkohol

Steffen skuffet over seg selv.

(Dagbladet.no): Steffen Iversen forteller i dag om episoden som førte til at han forsov seg til landslagssamling, noe som igjen resulterte i at han ble sendt hjem.

- Jeg er veldig, veldig skuffet over meg selv. Jeg er mest skuffet for at jeg skuffer så mange rundt meg. Spesielt Åge, landslaget og Rosenborg. I tillegg til alle andre, sier Iversen til RBK.no.

Steffen ble observert på et utested i Oslo sammen med fotballvenner søndag kveld. Overfor Rosenborgs nettside bekrefter han at han var ute og drakk.

- Jeg var ute på byen og drakk alkohol, og noe utover det ønsker jeg ikke å si, sier Iversen.

Nå ønsker Iversen å legge episoden bak seg og å kvalifisere seg for landslagsspill gjennom gode prestasjoner på klubblaget.

- Åge ga meg kun den kampen her, og for meg betyr det utrolig mye å være med på landslaget. Så nå vil jeg jobbe knallhardt her i Rosenborg i forhold til å bli med videre med landslaget, sier Iversen.

Norge spiller treningskamp mot Irland på Ullevaal i morgen. Første kamp i VM-kvalifiseringen spilles mot Island 6. september.

SKUFFET OVER SEG SELV: Steffen Iversen beklager at han har skuffet folk rundt seg. En bytur søndag endte med forsovelse og hjemsending fra landslaget i går. Foto: Reuters/Scanpix
SKUFFET OVER SEG SELV: Steffen Iversen beklager at han har skuffet folk rundt seg. En bytur søndag endte med forsovelse og hjemsending fra landslaget i går. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
- Jeg var ute på byen og drakk alkohol