- Jeg var veldig skeptisk til Skullerud

Nå er Christian Gauseth overbevist.

VINNERSPORET:  Tor Ole Skullerud og Molde leder serien og er klare for kvartfinale mot Viking i cupen.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
VINNERSPORET: Tor Ole Skullerud og Molde leder serien og er klare for kvartfinale mot Viking i cupen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Molde - Mjøndalen 4-1 (3-0)

MOLDE (Dagbladet): Molde banket Mjøndalen i cupen fredag. Tidligere MFK-spiller Christian Gauseth tvilte da klubben ansatte Tor Ole Skullerud. Nå er han overbevist.

- Molde er bedre enn oss i alt. De imponerer med høyt balltempo og sikkerhet i pasningsspillet. Dette er ikke vår hverdag. Heldigvis vinner de mot Tippeliga-motstand på samme måte, sier Christian Gauseth til Dagbladet.

Hull i CV-en Mjøndalen-spiller Gauseth var i vinter svært skeptisk til at hans tidligere klubb ansatte Tor Ole Skullerud som trener.

- Jeg hadde ham i Bærum, etter det har Tor Ole hatt suksess med landslag og i Molde. Men jeg må innrømme at jeg var veldig skeptisk fordi han hadde noen tydelige hull i CV-en. Han har motbevist meg til de grader, sier Gauseth, også kjent fra TV2-programmet «2 mot 1».

Han er sikker på gamleklubben vil ende opp med minst ett trofé i år.

Sjanseløse Molde slo også ute Mjøndalen fra cupen i fjor. Også i år tok de seg videre uten problem. Fredrik Gulbrandsen åpnet målprotokollen med en nydelig volley etter bare ti minutter.

Storscorer Mohamed «Moi» Elyounoussi scoret 2-0-målet. Molde-spiss Chima Chukwu var en av kampens beste med sine to mål.

- Det er bra å komme tilbake og levere en slik prestasjon etter pausen. En solid gjennomføring, sier Molde-trener Tor Ole Skullerud til Dagbladet.

- Det er godt å ta avgjøre så tidlig - det har vi ikke klart tidligere i år, forteller Skullerud, som understreker at et nytt cupgull er målet. Molde banket Mjøndalen i cupen fredag. Tidligere MFK-spiller Christian Gauseth tvilte da klubben ansatte Tor Ole Skullerud. Nå er han overbevist.

OVERBEVIST:  Christian Gauseth har spilt under Tor Ole Skullerud tidligere. Nå er han overbevist om at gamlesjefen er rett mann for Molde.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
OVERBEVIST: Christian Gauseth har spilt under Tor Ole Skullerud tidligere. Nå er han overbevist om at gamlesjefen er rett mann for Molde. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer