VAR SELVIRONISK: Craig Bellamy feiret et mål mot Barcelona ved å late som han svingte golfkølla et par uker etter at han sparket inn døra på John Arne Riises rom under en treningsleir i Portugal og angrep ham med en golfkølle. I dag ble episoden trukket frem fra en eventuell glemsel igjen da Jamie Carragher og Steven Gerrard satte opp hvert sitt drømmelag.Foto: AP /Dave Thompson/ NTB Scanpix
VAR SELVIRONISK: Craig Bellamy feiret et mål mot Barcelona ved å late som han svingte golfkølla et par uker etter at han sparket inn døra på John Arne Riises rom under en treningsleir i Portugal og angrep ham med en golfkølle. I dag ble episoden trukket frem fra en eventuell glemsel igjen da Jamie Carragher og Steven Gerrard satte opp hvert sitt drømmelag.Foto: AP /Dave Thompson/ NTB ScanpixVis mer

- Jeg velger Bellamy, og da skal han opp mot Riise. Huff, jeg håper det ikke er noen golfkøller i nærheten

Carragher fleipa vilt med Riise.

(Dagbladet): John Arne Riise er med på laget til Steven Gerrard i All Star-kampen han arrangerer på Anfield 29. mars, og gleder seg vilt.

Vilt var det også da Gerrard og Jamie Carragher valgte hvert sitt lag til kampen. Carragher brukte mye av tida underveis til å fleipe med John Arne, og det begynte allerede da Gerrard tok ham ut som venstreback.

I videoen av sekvensen kan du se de to gamle heltene i svært godt humør mens de tar ut sine respektive drømmelag.

- Jeg går for Riise, han kommer til å gjøre jobben for meg, sa Gerrard idet han plukket nordmannen som sin andre utespiller.

- Tja, han er bra framover, men kan ikke forsvare, så jeg går for Arbeloa. Han er til å stole på, ikke noe tull, jeg skulle ønske vi (Liverpool) fortsatt hadde ham. Spiller for Real Madrid, mens jeg tror han (Riise) sliter med å få spille i den kypriotiske ligaen eller noe sånt, svarer Carragher.

Så fortsetter Gerrard å plukke sine spillere, mens Carragher slenger med leppa over valgene. Helt til Carragher skal velge sin høyrekant.

- Jeg går for Bellamy, og han skal opp mot... Riise. Huff, jeg håper ikke det er noen golfkøller i nærheten, sier Carragher.

Da tar Gerrard hendene foran ansiktet og utbryter: - Det kan bli slåssing.

Se hele den muntre seansen her.