I SUPERFORM: Søndag vant Djokovic storturneringen Monte Carlo Masters etter å ha beseiret tsjekkiske Tomas Berdych 7,5, 4-6 og 6-3 i finalen. Dermed ble verdenseneren den første tennisspiller som har vunnet alle de tre første Masters-turneringene i et kalenderår. Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER/NTB Scanpix
I SUPERFORM: Søndag vant Djokovic storturneringen Monte Carlo Masters etter å ha beseiret tsjekkiske Tomas Berdych 7,5, 4-6 og 6-3 i finalen. Dermed ble verdenseneren den første tennisspiller som har vunnet alle de tre første Masters-turneringene i et kalenderår. Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER/NTB ScanpixVis mer

- Jeg vet ærlig talt ikke hvor lenge jeg kan holde seiersrekken gående

Novak Djokovic ser nærmest umenneskelig sterk ut på tennisbanen om dagen.

Novak Djokovic ser nærmest umenneskelig sterk ut på tennisbanen om dagen. Selv aner ikke serberen hvor lenge den fenomenale seiersrekken vil vare.

Søndag vant Djokovic storturneringen Monte Carlo Masters etter å ha beseiret tsjekkiske Tomas Berdych 7,5, 4-6 og 6-3 i finalen. Dermed ble verdenseneren den første tennisspiller som har vunnet alle de tre første Masters-turneringene i et kalenderår.

Seieren var i tillegg serberens 17. strake denne sesongen.

- Jeg vet ærlig talt ikke hvor lenge jeg kan holde seiersrekken gående. Slike ting er noe jeg verken kan påvirke eller forutsi, sa Djokovic etterpå.

- Heldigvis var jeg i en lignende situasjon i 2011. Da vant jeg 40 kamper på rad, tilføyde han.

Tennisstjernen innrømmer samtidig at det tar på å holde seg konsentrert og fokusert i kamp etter kamp.

- Det jeg kan påvirke framover, er å sørge for at jeg får nok hvile og restitusjon. Jeg trenger minst én uke med god hvile nå. Det har vært lange måneder for meg, sa han.

(NTB)