Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg vet ærlig talt ikke hvor lenge jeg kan holde seiersrekken gående

Novak Djokovic ser nærmest umenneskelig sterk ut på tennisbanen om dagen.

I SUPERFORM: Søndag vant Djokovic storturneringen Monte Carlo Masters etter å ha beseiret tsjekkiske Tomas Berdych 7,5, 4-6 og 6-3 i finalen. Dermed ble verdenseneren den første tennisspiller som har vunnet alle de tre første Masters-turneringene i et kalenderår. Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER/NTB Scanpix
I SUPERFORM: Søndag vant Djokovic storturneringen Monte Carlo Masters etter å ha beseiret tsjekkiske Tomas Berdych 7,5, 4-6 og 6-3 i finalen. Dermed ble verdenseneren den første tennisspiller som har vunnet alle de tre første Masters-turneringene i et kalenderår. Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Novak Djokovic ser nærmest umenneskelig sterk ut på tennisbanen om dagen. Selv aner ikke serberen hvor lenge den fenomenale seiersrekken vil vare.

Søndag vant Djokovic storturneringen Monte Carlo Masters etter å ha beseiret tsjekkiske Tomas Berdych 7,5, 4-6 og 6-3 i finalen. Dermed ble verdenseneren den første tennisspiller som har vunnet alle de tre første Masters-turneringene i et kalenderår.

Seieren var i tillegg serberens 17. strake denne sesongen.

- Jeg vet ærlig talt ikke hvor lenge jeg kan holde seiersrekken gående. Slike ting er noe jeg verken kan påvirke eller forutsi, sa Djokovic etterpå.

- Heldigvis var jeg i en lignende situasjon i 2011. Da vant jeg 40 kamper på rad, tilføyde han.

Tennisstjernen innrømmer samtidig at det tar på å holde seg konsentrert og fokusert i kamp etter kamp.

- Det jeg kan påvirke framover, er å sørge for at jeg får nok hvile og restitusjon. Jeg trenger minst én uke med god hvile nå. Det har vært lange måneder for meg, sa han.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!