- Jeg vet at det er vondt å bli bitt. Når mine døtre biter meg, straffer jeg dem

Ronaldo erter Suárez.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Få med deg alt i VM direkte

(Dagbladet): I går ble det klart at Luis Suárez får ni kampers karantene fra landslagsspill etter biteepisoden i kampen mellom Uruguay og Italia tirsdag.

Om han anker, vil han uansett være utestengt fra lørdagens åttendedelsfinale. 

- Vondt å bli bitt I tillegg kommer en utestengelse fra all fotball på fire måneder. Det gjelder både for administrativ, sportslig og alle andre fotballrelaterte aktiviteter.

Utestengelsen gjør ham uaktuell for resten av VM, samt starten på den kommende Premier League-sesongen.

I etterkant av gårsdagens pressekonferanse ble den brasilianske fotballegenden Ronaldo spurt om hva han synes om episoden. Han klarte ikke å la være å fleipe litt med opptrinnet.

- Jeg vet at det er vondt å bli bitt. Når mine døtre biter meg, straffer jeg dem. Jeg sender dem ned i det rommet vi kaller den mørke skammekroken. Dette rommet tilsvarer på mange måter Suárez' karantene, sier han med glimt i øyet.

- Vinner Brasil, blir det vakkert Men selv om den brasilianske giganten var i det spøkefullet hjørnet, var han også klar på at overtramp fortjener sin straff.

- Fotball må bli sett på som det det er. Det er en sport, det er lærerrikt og det er sosialt. Vi må bruke fotballen til å utrette gode ting, ikke onde ting - de er det nok av i verden som det er, sier Ronaldo.

- Fotball gir mennesker glede, så jeg mener at fotballen må tviholde på på sitt gode navn og rykte. Folk må bli holdt ansvarlige når det kommer til hva de gjør i spillet.

Ronaldo avslørte til slutt hva hans store drømmefinale er i årets mesterskap. Ikke overraskende ville den stått mellom Argentina og Brasil.

Det ville vært som en "drøm som blir sannhet" ifølge ham selv. Forutsatt at Brasil vinner.

- Vinner Brasil, blir det vakkert. Taper Brasil ... vel, jeg håper inderlig at Brasil ikke taper den finalen., sier han.

Få med deg alt i VM direkte

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer