- Jeg vet ikke, bare Gud vet

Ronaldo nekter å berolige United-fansen.

(Dagbladet.no): Akkurat i det Sir Alex Ferguson så ut til å ha lagt sagaen om Cristiano Ronaldos overgang til Real Madrid død en gang for alle, er portugiseren der med sine tvilsomme uttalelser igjen.


- Jeg har fått hundrevis av spørsmål om Manchester United og Real Madrid. Hva vil du jeg skal si? At jeg blir eller at jeg drar? Jeg vet ikke hva fremtiden bringer, bare Gud vet det, sier Ronaldo til ESPN.

Dermed undergraver United-vingen nok en gang sjefens forsikringer om at neste sesongs Old Trafford vil involvere en kjapp Cristiano på kanten.

Er vant til å bli jaget

Ferguson møtte Ronaldo i Lisboa denne uka, og ga etterpå uttrykk for at samtalene hadde gått som smurt.

- Jeg kan si såpass at han kommer til å være Manchester United-spiller neste sesong. Det er vårt ståsted. Han blir ikke solgt, sa skotten før helga.

Nå kan man nesten spørre seg om Ronaldo har fått med seg det samme møtet.

- Store spillere blir alltid jaktet av store klubber, det er normalt. Jeg har alltid blitt jaktet på, ikke bare i år. Det er ikke rart for meg å se hva som skjer, sier portugiseren.

PÅ KRYKKER: Cristiano Ronaldo ble ankeloperert i Lisboa, og hadde visstnok en god tone med Alex Ferguson da sjefen kom på sykebesøk. Noen dager senere i Los Angeles er tonen en litt annen fra portugiseren. Foto: REUTERS/SCANPIX
PÅ KRYKKER: Cristiano Ronaldo ble ankeloperert i Lisboa, og hadde visstnok en god tone med Alex Ferguson da sjefen kom på sykebesøk. Noen dager senere i Los Angeles er tonen en litt annen fra portugiseren. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer

Framtida tilhører Gud

United-direktør David Gill har hele tiden vært soleklar på at det er uaktuelt å selge Cristiano Ronaldo til Real Madrid, og har samtidig lagt til at det er uaktuelt å gi portugiseren høyere lønn for å bli i klubben.

Ronaldo signerte ny kontrakt med United for 18 måneder siden, og er bundet til Manchester til 2012, men det virker ikke som papir betyr like mye som åndelig makt, når portugiseren vurderer framtida.

- Jeg ønsker å være lykkelig uansett hvor jeg spiller. Er jeg motivert for å fortsette i United? Jeg er alltid motivert, sier 23-åringen før han legger til:

- Jeg er ambisiøs og ønsker å bli bedre. Framtida tilhører Gud, ikke meg.

- Jeg vet ikke, bare Gud vet
DEN GUTTEN: Sir Alex Ferguson er neppe særlig fornøyd med måten Ronaldo fortsetter å forlenge diskusjonen rundt United-framtida si.