- Jeg vet ikke hva jeg har spist

Giftig Berisha med fem mål på fire kamper.

GIFTIG: Veton Berisha (bak) og Viking har vært ualminnelig effektive de siste ukene. Mot Odd i Skien endte det med en sterk 4-1 seier etter to mål av 18-åringen, som nå har fem mål på de siste fire seriekampene.Foto: Trond Reidar Teigen / NTB SCANPIX
GIFTIG: Veton Berisha (bak) og Viking har vært ualminnelig effektive de siste ukene. Mot Odd i Skien endte det med en sterk 4-1 seier etter to mål av 18-åringen, som nå har fem mål på de siste fire seriekampene.Foto: Trond Reidar Teigen / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Odd Grenland - Viking 1-4.

Viking ble presset tilbake i åpningskvarteret på Skagerak Arena i Skien, men der laget slapp inn enkle scoringer og sløste foran motstanderens mål tidligere i sesongen, har stavangerlaget framstått med en helt annen selvtillit og trygghet de siste ukene.

Derfor kom det ikke som noen stor overraskelse at formspiss nummer én i Tippeligaen for tida, Veton Berisha, sendte gjestene i ledelsen da Trond Olsen fanget opp en stygg feilpasning 30 meter fra mål og overlot ballen til 18-åringen, som enkelt skled forbi Fredrik Semb før han lurte ballen forbi André Hansen med utsida av foten.

Da var det spilt 14 minutter, og bare fire minutter seinere var unggutten på farta igjen da han styrte en retur i mål fra kort hold - Berishas femte scoring på fire kamper.

- Jeg vet ikke hva jeg har spist, men jeg er i god form, scorer mål, og er glad for det, sier Viking-spissen etter kampen.

Berishas to fulltreffere hadde en demoraliserende effekt på vertene, som inntil da hadde vært det toneangivende laget, og vondt ble til verre da Odd ikke maktet å klarere et Viking-hjørnespark drøyt sju minutter før pause. Ballen endte etter mye om og men hos en feilvendt Vidar Nisja, som bråsnudde og sendte ballen forbi en ikke altfor patent Hansen i hjemmelagets mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer