- Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort annerledes

Jessica Balogun lover at hun vil komme sterkere tilbake etter tapet for Brækhus. Se høydepunkter fra kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Jessica Balogun drømte og håpet å kunne ta VM-titlene fra Cecilia Brækhus, men innrømte etter kampen at hun tapte for en mye bedre bokser.

- Kampen var grei, og det var helt i orden jeg at jeg tapte. Jeg er ikke så veldig skuffet. Kanskje kunne jeg gjort litt mer, men det ble bare ikke slik. Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort annerledes, sa Balogun til NTB på banketten etter lørdagens VM-kamp.

- Jeg har hørt Cecilia (Brækhus) si at dette var den tøffeste kampen hun har gått i karrieren til nå, og det forteller meg at jeg gjorde god motstand, sa den tyske utfordreren.

- Hva med framtiden?

- Jeg er fortsatt ung og kommer til å få nye muligheter. Jeg tapte en kamp i kveld, men det er ikke verdens undergang. Jeg kan love at jeg kommer tilbake, sa 23-åringen, som tapte klart hos samtlige dommere, men som ga Cecilia Brækhus skikkelig kamp.

Jessica Balogun er også verdensmester, men ikke i de store forbundene. Hun har titler i tre forskjellige vektklasser også, og viste seg som en tøffing i ringen mot Brækhus.

Hun står med to nederlag etter lørdagens kamp, men også med 22 seirer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer