- Jeg vet ikke hva som er galt med Alex

Sportsdirektøren setter spørsmålstegn ved Alexander Kristoffs kapasitet.

SIGNERTE AUTOGRAFER: Alexander Kristoff gir en lokal supporter et minne for livet. Like lenge kommer Kristoff neppe til å huske tirsdagens etappe i De Panne. FOTO: Kjetil R. Anda
SIGNERTE AUTOGRAFER: Alexander Kristoff gir en lokal supporter et minne for livet. Like lenge kommer Kristoff neppe til å huske tirsdagens etappe i De Panne. FOTO: Kjetil R. Anda Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ZOTTEGEM (procycling.no): Alexander Kristoff gikk rett i lagbussen etter å ha blitt nummer syv på den første etappen av Driedaagse De Panne. Heller ikke denne gangen klarte han å bli med da det avgjørende bruddet gikk.

Da Philippe Gilbert og Luke Durbridge, som til slutt ble nummer én og to på etappen, støtet seg opp fra hans gruppe til bruddet i tet, var ikke Kristoff i stand til å følge. Så da avgjørelsen falt på De Muur i Geraardsbergen, var Katusha-rytteren allerede for langt bak.

- Jeg forsøkte å henge meg på Gilbert, men jeg klarte det ikke. Jeg var ikke god nok, erkjenner Kristoff overfor procycling.no.

- Håpet på en bedre plassering

I mange kilometer dro lagkameratene hans gruppe to i et håp om å hente inn bruddet, men jobben de la ned var forgjeves. Etter å ha holdt avstanden stabil på rundt et halvminutt, begynte de etter hvert å tape tid til Gilberts gruppe.

I et siste forsøk på å komme seg opp til tetgruppen, rykket Kristoff fra lagkameratene sine. Han fikk med seg fem-seks andre ryttere, men de klarte aldri å komme nærmere enn 25 sekunder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer