Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg vet ikke om jeg kan jobbe mer med Bruyneel

Cancellara skeptisk til å sykle for Armstrongs gamle sjef.

VURDERER Å STIKKE: Fabian Cancellara (nummer to fra venstre) vet ikke om han vil fortsette å sykle for Radioshack-laget som ledes av Lance Armstrongs gamle sportsdirektør Johan Bruyneel (nummer fire fra venstre). Foto: THIERRY ROGE / REUTERS / NTB SCANPIX
VURDERER Å STIKKE: Fabian Cancellara (nummer to fra venstre) vet ikke om han vil fortsette å sykle for Radioshack-laget som ledes av Lance Armstrongs gamle sportsdirektør Johan Bruyneel (nummer fire fra venstre). Foto: THIERRY ROGE / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer

Fabian Cancellara, fire ganger verdensmester i tempo, kan komme til å forlate RadioShack-laget etter avsløringene rundt Lance Armstrong.

Årsaken er at Johan Bruyneel er leder for Cancellaras lag, og sveitseren sier han er usikker på om han kan eller vil samarbeide lenger med manageren sin.

- Bruyneel er nevnt 129 ganger i den rapporten som er laget i forbindelse med Armstrong-saken. Han er sterkt involvert i denne saken, og jeg vet ikke om jeg kan jobbe mer med ham. Vi får se hva som skjer videre, sier Cancellara til den belgiske avisen Het Laatste Nieuws.

Cancellara kom til RadioShack-laget før denne sesongen. Det er første gang han samarbeider med Bruyneel, og det kan nå vise seg å bli den siste gangen også.

Johan Bruyneel var manager for Armstrong alle de sju årene han vant Tour de France sammenlagt. Det er nå avslørt at alle seirene bygde på utstrakt dopingmisbruk. Det amerikanske antidopingbyrået slår utvetydig fast at doping var satt i system i oppleggene rundt Lance Armstrong.

(NTB)