HYLLER FERGUSON  Wayne Rooney kaller skotten for tidenes manager. Foto: NTB Scanpix
HYLLER FERGUSON Wayne Rooney kaller skotten for tidenes manager. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Jeg vet ikke om noen vet hvordan ting ble avsluttet mellom oss. Vi hadde våre uenigheter

Rooney hyller Ferguson.

Forholdet mellom Wayne Rooney og Alex Ferguson har ikke alltid vært like godt. Likevel omtaler Rooney skotten som tidenes beste manager.

I Fergusons siste år som manager på Old Trafford var forholdet mellom de to alt annet enn rosenrødt. Rooney likte dårlig at han ikke fikk spille i sin favorittposisjon helt på topp, men i stedet spille en rolle hvor hovedoppgaven var å hjelpe Robin van Persie.

For 29-åringen kokte det over da han ikke fikk spille mesterligakampen mot Real Madrid våren 2013. Han uttalte da at hans framtid ikke var i Manchester-klubben.

- Uenige Likevel ble han værende, og nå virker forholdet å være meget godt. Alex Ferguson ga seg som manager samme sesong.

- Jeg vet ikke om noen vet hvordan ting ble avsluttet mellom oss. Vi hadde våre uenigheter. Det er normalt og en del av fotball. Jeg er ikke den eneste personen som har vært uenig med Sir Alex Ferguson, men jeg kan fremdeles sitte å si at han er den beste manageren gjennom tidene, sier Rooney ifølge The Telegraph.

De to møtes med ujevne mellomrom.

- Jeg ser han innimellom når han reiser til kamper i Europa med oss. Det er ikke det at vi ikke liker hverandre. Vi var bare litt uenige. Det er normalt, sier han.

Scoringsrekord Lørdag tangerte Rooney Bobby Charltons scoringsrekord på 49 mål for England med sitt straffemål mot San Marino. I tirsdagens kamp mot Sveits håper spissen å ta rekorden alene, men det er ikke et endelig mål for 29-åringen.

- Hvis jeg sa at jeg bare ville ha 50 mål, ville jeg løyet. Jeg ville vært skuffet om jeg stoppet på 50 mål på landslaget. Jeg ønsker å fortsette og score så mange mål jeg klarer, sier han.

Med sju av sju seirer i sin EM-kvalifiseringsgruppe er England allerede klare for mesterskapet i Frankrike neste sommer.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram