- Jeg vil aldri mer stille opp etter en kamp

Redknapp truer FA med sanksjoner om han straffes etter dommerslakt.

KAN BLI STRAFFET: FA opplyste i dag at de vil se nærmere på noen av uttalelsene til Spurs-manager Harry Redknapp etter uttalelsene om dommer Mark Clattenburgs innsats i kampen mot Manchester United. Her diskuterer Redknapp med fjerdedommer Mark Halsey. Foto:  EPA/ROBIN PARKER
KAN BLI STRAFFET: FA opplyste i dag at de vil se nærmere på noen av uttalelsene til Spurs-manager Harry Redknapp etter uttalelsene om dommer Mark Clattenburgs innsats i kampen mot Manchester United. Her diskuterer Redknapp med fjerdedommer Mark Halsey. Foto: EPA/ROBIN PARKERVis mer

||| (Dagbladet): Harry Redknapp var en sint mann etter Nanis 2-0-mål mot Tottenham lørdag kveld, såpass sint at FA i dag besluttet å etterforske noen av uttalelsene han kom med etter kampen.

Den nyheten fikk Spurs-manageren til å steile da han møtte pressen i dag, dagen før hjemmemøtet mot Inter på White Hart Lane.

- Jeg ønsker dem lykke til, om de velger å lage et problem ut av det jeg sa. I så fall skal jeg lage noen problemer selv, sa Redknapp ifølge BBC.

Pratevillig
Han har lenge markert seg som en av de mest pratevillige managerne i Premier League, som ikke skygger unna om noen stikker en mikrofon opp i ansiktet hans. Spurs-manageren har også en ukentlig spalte i tabloidavisa The Sun.

Alle managere i Premier League er pålagt av FA å stille opp til TV-intervju etter en kamp, en bestemmelse en mann som sir Alex Ferguson tidvis har ignorert fullstendig til tross for bøter på flere hundre tusen kroner.

JAGET AV SPURS-SPILLERNE: Mark Clattenburg sto ikke høyt i kurs blant gjestene fra London etter Uniteds 2-0-mål. Foto:  EPA/ROBIN PARKER
JAGET AV SPURS-SPILLERNE: Mark Clattenburg sto ikke høyt i kurs blant gjestene fra London etter Uniteds 2-0-mål. Foto: EPA/ROBIN PARKER Vis mer

Redknapp varsler at han vil gjøre det samme om FA straffer ham for det han sa om dommer Mark Clattenburgs innsats på Old Trafford.

- Ikke forvent at jeg stiller opp på TV igjen, noensinne, eller prater med pressen etter kampen. For jeg kommer ikke til å gjøre det, sier han.

Vil ikke lyve
The Guardian skrev tidligere i dag at FA særlig vil studere Redknapps svar på spørsmål om han hadde oppsøkt dommeren etter kampen for en forklaring. Det var ikke noe poeng, mente han, i og med at han mistenkte at Clattenburg og hans assistenter «ville finne på en historie som pyntet på sannheten».

Redknapp betegnet også avgjørelsen om å godkjenne Nanis 2-0-mål, da portugiseren utnyttet at Heurelio Gomes feilaktig trodde han hadde fått frispark og punkterte kampen, som skandaløs og farseaktig.

Spurs-sjefen mener alternativet til å slakte Clattenburg ville vært å lyve. Og om han ikke får lov til å si det han mener, synes han en boikott er mer passende.

LOT RIO BLI VÆRENDE: Clattenburg kritiseres også for at Rio Ferdinand fikk stå helt oppi hoveddommer og linjemann mens de diskuterte om Nanis mål skulle godkjennes, mens Spurs-spillerne ble sendt vekk. Foto: AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS
LOT RIO BLI VÆRENDE: Clattenburg kritiseres også for at Rio Ferdinand fikk stå helt oppi hoveddommer og linjemann mens de diskuterte om Nanis mål skulle godkjennes, mens Spurs-spillerne ble sendt vekk. Foto: AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS Vis mer

- Hvis dere heller ønsker at jeg skal snakke tull, og si «Det var en god avgjørelse, jeg er ganske fornøyd med den», er det ikke noe poeng i at jeg stiller til intervju etter en kamp. Da er det ikke noe poeng i å dra oss foran kameraene i fire minutter etter kampen. Jeg blir hentet av pressesjefen for et intervju, men jeg vil jo ikke være på TV, jeg vil mye heller være i garderoben med spillerne, hevder Redknapp.

UTNYTTET NØLINGEN FRA GOMES: Nani var årvåken og trygget seieren for United. Foto:  AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS
UTNYTTET NØLINGEN FRA GOMES: Nani var årvåken og trygget seieren for United. Foto: AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS Vis mer