BLIR MED VIDERE: Eirik Myhr Nossum har vært hovedtrener for Petter Northug denne sesongen. Detaljene er ikke klare for neste sesong, men Nossum blir med i teamet rundt Petter også neste år.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
BLIR MED VIDERE: Eirik Myhr Nossum har vært hovedtrener for Petter Northug denne sesongen. Detaljene er ikke klare for neste sesong, men Nossum blir med i teamet rundt Petter også neste år. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpixVis mer

- Jeg vil alltid være involvert i Petter

Northug-treneren er med videre.

(Dagbladet): I dag skriver VG at Northugs trener og barndomsvenn, Eirik Myhr Nossum, ikke vet om han skal være med Petter Northug inn i VM-sesongen.

Men det vet han.

- Ja, inntil videre har jeg ikke tenkt noe annet enn at jeg skal være med videre. Jeg vil alltid være involert i Petter Northug, og om det blir mer, på samme nivå som denne sesongen, eller mindre, det vet jeg mer om i løpet av et par uker, sier Nossum til Dagbladet.

Petter sjøl forteller til Trønderavisa at han ønsker å ha med Nossum videre, men er usikker på om Team Northug får beholde ham.

Nossum, som har flere treneroppdrag i Lyn og Team Kollen i Oslo, har ingen problemer med å fylle tiden sin, men er krystallklar på at han kommer til å være en bidragsyter for at Northug skal slå tilbake i Falun-VM kommende sesong.

- Jeg har mange andre prosjekter også, men det er veldig fristende å ta flere sesonger med Petter, sier Nossum til Dagbladet.