Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg vil bevisst ikke slippe mer inn

Maren Haugli unngår å lese hetsen mot henne.

HOLDER SEG UNNA: Maren Haugli avviser at hun hadde en rolle i Peter Mueller-sparkingen, utenom å varsle. Foto:  Geir Olsen / SCANPIX
HOLDER SEG UNNA: Maren Haugli avviser at hun hadde en rolle i Peter Mueller-sparkingen, utenom å varsle. Foto: Geir Olsen / SCANPIX Vis mer

||| (Dagbladet): I formiddag drar Maren Haugli med skøytelandslaget til Calgary. Da sier hun farvel til til gamlelandet og sjikane både på egen nettside og i ulike nettfora.

I går fortalte broren Sverre til Dagbladet at det ikke har vært lett for 24-åringen. Til Aftenposten i dag bekrefter Norgeste beste kvinnelige skøyteløper at hun har fått med seg hetsen.

— Jeg har fått med meg noe, men i den aller siste tiden har jeg latt være å se på det. Jeg vil bevisst ikke slippe mer inn, sier Maren til avisa.

Hun bekrefter brorens forståelse av hvor tøffe dagene har vært siden Peter Mueller fikk sparken mandag.

— De siste dagene har jo ikke vært lette. Folk oppfatter ting veldig forskjellig og de ytrer seg deretter.

Haugli gjentar at hun bare rapporterte inn trakasseringen fra Mueller, det var skøyteforbundet som bestemte at løperne trengte en ny trener.

Hun har fått hjelp og støtte underveis, men oppstyret har preget også treningshverdagen.

— Jeg har forsøkt å ta det litt med ro etter Hamar, fordi det som har skjedd utenfor banen har vært en stor belastning. Jeg har også forsøkt å hente meg inn igjen etter 5000-meterløpet lørdag. Jeg var ikke 100 prosent i fysisk form da jeg gikk der, og etterpå har jeg merket at jeg har vært sliten på alle måter, sier Maren til Aftenposten.

BARE VARSLET: Maren Haugli sier at det var skøyteforbundet som fikk Peter Mueller sparket, ikke henne. Foto: REUTERS/Terje Bendiskby/Scanpix
BARE VARSLET: Maren Haugli sier at det var skøyteforbundet som fikk Peter Mueller sparket, ikke henne. Foto: REUTERS/Terje Bendiskby/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media