Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg vil bli Chelsea sitt svar på Ryan Giggs

Florent Malouda vil ha ny kontrakt.

VIL BLI I CHELSEA:  Florent Malouda håper på seier i kveld mot Tottenham, og ny kontrakt med klubben. Foto: Jonathan Brady, Epa.
VIL BLI I CHELSEA: Florent Malouda håper på seier i kveld mot Tottenham, og ny kontrakt med klubben. Foto: Jonathan Brady, Epa. Vis mer

(Dagbladet/NTB:) Manchester United har et godt grep om gullet i Premier League, og Chelsea er i realiteten deres eneste utfordrer seks poeng bak.

I ettermiddag møtes Chelsea og Tottenham, og blåtrøyene er avhengig av seier for å holde liv i kampen om ligagull.

Før oppgjøret gjør Chelseas Florent Malouda det klart at han ser for seg en framtid i klubben - og ifølge Skysports sammenligner han seg selv med liga-rivalens evigunge veteran.

- Jeg ønsker å være Chelseas Ryan Giggs. Jeg ønsker å forlenge kontrakten min med ett år til 2014, sier Malouda.

Giggs fyller 38 år i september og scoret senest i midtuken mot Schalke 04 i Champions League.

- Jeg ønsker å føle at jeg er viktig for klubben. Noen ganger ser jeg i mediene at klubben vurderer å selge meg, og da føles det ikke slik, sier Malouda til Daily Telegraph.

- Klubben har sagt at fordi jeg er over 30 må jeg vente til mitt siste kontraktsår før vi kan snakke om en forlengelse. Da dukker det opp spørsmål i hodet mitt. Ønsker klubben at jeg skal bli? Jeg venter på et signal fra klubben. Treneren setter pris på meg, men jeg trenger også støtte fra klubben, sier Malouda.

I fjor ble det dobbelttriumf (seriegull og FA-cuptriumf) for Chelsea, men nå ser det ut til å bli en troféløs sesong for London-klubben. Malouda er ikke enig med dem som mener manager Carlo Ancelotti bør miste jobben.

- Det er urettferdig. Han er en av de største managerne. Han er taktisk god. Han har fått stabilitet i klubben og vant «The Double» i første forsøk, sier Malouda.

SCORET: Ryan Giggs scorer på Manuel Neuer i Champions League.Foto: Frank Augstein, AP Photo
SCORET: Ryan Giggs scorer på Manuel Neuer i Champions League.Foto: Frank Augstein, AP Photo Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media