- Jeg vil bli Fergusons stjerneelev

Tévez beholder håpet i kaoset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Carlos Tévez’ overgang fra West Ham til Manchester United er i ferd med å utvikle seg til et kaos uten like.

West Ham-eier Eggert Magnusson uttalte i går at det ikke finnes noen overgangsavtale for argentineren, og at han forventer at Tévez dukker opp på første Hammers-trening etter ferien.

Samtidig hevder spissens «eier», Kia Joorabchian, at Tévez har snakket med United i full forståelse med London-klubben, og at en overgang vil være klar i løpet av kort tid.

Imens gjør stjernespilleren selv alt for å flagge sitt ønske om å flytte til det han kaller «superklubben» i Manchester.

– Manchester United er et lag med en veldig offensiv spillestil, og det er det jeg alltid ser etter. Samtidig er Ronaldo en av de beste spillerne i verden, jeg har snakket med ham underveis i denne sesongen, og jeg beundrer ham for å være en stjerne både på banen og på gata, sier Tévez i et intervju med Daily Mirror.

- Fantastisk manager

Cristiano Ronaldo er altså én stor årsak til at argentineren ønsker seg til Old Trafford, en annen er manager Alex Ferguson.

– Jeg kjenner bare Alex Ferguson fra utsida, men jeg mener han er en fantastisk manager, og jeg tror jeg kan bli en god elev, sier Tévez.

SPISSPAR: Wayne Rooney i hard kamp om ballen med Carlos Tévez. Hvis United og argentineren får det som de vil, kan neste sesong gi samarbeid mellom de to stjernespissene. Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
SPISSPAR: Wayne Rooney i hard kamp om ballen med Carlos Tévez. Hvis United og argentineren får det som de vil, kan neste sesong gi samarbeid mellom de to stjernespissene. Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX Vis mer

Kan gå mot rettsoppgjør

Uansett hva spissen selv ønsker seg ser det nå ut til å gå mot en dragkamp mellom de tre partene, West Ham, United og Joorabchian, som i verste fall kan ende i retten.

West Ham rev i stykker avtalen med Joorabchian-partnerne Media Sports Investments og Just Sports Inc i april, etter spillerregistreringsbråket rundt Tévez og Javier Mascherano.

Den saken endte med at London-klubben fikk en bot på nærmere 66 millioner kroner.

I ligaens øyne betyr dette at argentineren nå er West Hams eiendom, men dette godtar ikke Joorabchian, som ikke samtykket til avtalebruddet.

– Det er som å sette seg i en annens bil, rive i stykker vognkortet, og hevde at du nå eier bilen, sier en kilde nær Joorabchian, ifølge Daily Mirror.

MSI og JSI mener West Ham ikke har rett til en krone av det som kan bli en overgangssum på opp mot 250 millioner kroner.

- Jeg vil bli Fergusons stjerneelev
IDOL: Carlos Tévez drømmer om å lære av Alex Ferguson på Old Trafford.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer