- Jeg vil bli i Wimbledon, sier Andreas Lund

Wimbledon-spissen Andreas Lund er avvisende til tanken om å vende tilbake til Molde, eller Start for å spille norsk seriefotball. - Jeg er innstilt på å være i Wimbledon, sier en klinke klar Lund til Dagbladet.

Den røslige sørlendingen er for tida i Oslo på landslagssamling. I går kunngjorde Wimbledon-eier Bjørn Rune Gjelsten at han skal slanke stallen i London-klubben.

Andreas Lund ble raskt stemplet som et feilkjøp av engelske fotballkritikere da han kom til Wimbledon.

Sjøl håper han at Dons-ledelsen ikke lar seg påvirke av den massive kritikken engelsk presse rettet mot de mange norske spillerne i klubben etter klubbens elendige sesong.

- Det er en spesiell situasjon, men jeg håper selvfølgelig at vi ikke blir offer for det. Når man kommer som spiss til et lag i motgang, så er det ikke lett å score mye mål, sier Lund.

Han innrømmer at han har slitt med formen.

- Tidlig i vinter trente jeg for å komme i form til april. Etter et par gode kamper i starten, gikk det litt tungt, men jeg synes sjøl jeg var bra i siget mot slutten.

Lønnsbetingelsene til Lund er vesentlig bedre i Wimbledon enn de ville være i London. Dessuten var det en gammel proffdrøm som gikk i oppfyllelse etter at han debuterte for Wimbledon.

- Det er litt for tidlig å tenke på å reise hjem etter bare to og en halv måned. Jeg håper virkelig at jeg kan få en sjanse til å vise meg skikkelig fram.

- Jeg vil være med å få klubben opp i Premiere League, sier Lund.

per.angell.berntsen@dagbladet.no