- Jeg vil bli trener i Ham-Kam

Jan Michaelsen går Ståle Solbakken i næringen.

(Dagbladet.no): Jan Michaelsen (34) var en bauta i dagens kamp med to scoringer og storspill. Og etter kampen innrømmer han overfor NRK at han kan godt kan tenke seg å bli trener i Ham-Kam.

- Jeg kunne helt klart tenke meg å bli trener i Ham-Kam, ja, sier Michaelsen.

Det er ingen tvil om at Ståle Solbakken er sjefen på Briskeby nå, men han har vært sterkt linket til gamleklubben FC København den siste uka.

- Det er sånn det er. Han er et stort trenertalent og da må vi regne med det.

At Petter Vaagan Moen har blitt solgt til Brann den siste uka og uroen rundt Ståle Solbakken har i hvert fall ikke gjort noe med fotballformen til Ham-Kam.

I dagens kamp mot Molde var de klart best i første omgang og ledet fortjent etter to mål av Michaelsen. Det første var av det heldige slaget: Dansken forsøkte å legge inn i feltet, men ballen duppet i mål bak en utmanøvrert Moldskred.

Førsteomgangs andre Michaelsen-mål kom på straffe og Ham-Kam kunne ta pause med en fortjent 2-0-ledelse.

I andre omgang våknet Molde til live og Rob Friend reduserte med et effektivt hodestøt. Men da Molde kom inn i kampen og begynte å lukte på poeng, avgjorde Ham-Kam kort og brutalt med to kjappe scoringer.

- Gruppen fungerer fantastisk, dette var en forløsning etter den dårlige sesongstarten, sier Michaelsen med et bredt, dansk smil om munnen.

- Nå er gresset grønnere - og vi er bedre.

VIL BLI TRENER: Jan Michaelsen.