- Jeg vil bort. Det blir Real eller ingenting

Nå vil også Ribery til Madrid.

«DU BLIR HER» Bayern-sjef Uli Hoeness holder et stramt grep om sin stjernespiller Franck Ribery. I dag sier franskmannen til L'Equipe at han vil bort, og at det er Real eller ingenting.Foto: Bernd Settnik, EPA/Scanpix
«DU BLIR HER» Bayern-sjef Uli Hoeness holder et stramt grep om sin stjernespiller Franck Ribery. I dag sier franskmannen til L'Equipe at han vil bort, og at det er Real eller ingenting.Foto: Bernd Settnik, EPA/ScanpixVis mer

||| (Dagbladet.no): I går ble United-aktuelle Karim Benzema klar for Real Madrid. I dag sier nok en fransk superstjerne som har blitt koblet til Manchester United, Franck Ribery, at han vil til den spanske hovedstadsklubben.

Bayern München står hardt på at de ikke ønsker å selge stjernespilleren sin, men situasjonen kan fort endre seg når Ribery nå sier direkte at han vil vekk fra klubben.

- Jeg har bestemt meg, jeg vil bort. Det blir Real eller ingenting, sier han til den franske sportsavisa L'Equipe.

Dermed spørs det også om det hjelper Chelsea at de ifølge Daily Mail har tilbudt Bayern 45 millioner pund (cirka 470 millioner kroner) for Ribery.

Bayern nekter
Zinedine Zidane har snakket jevnlig med Ribery etter at klubbpresident Florentino Perez hentet inn den gamle Real-helten som rådgiver. Kanskje er det Zizou som har overbevist sin gamle landslagkamerat.

Men samme hvor mye Ribery ønsker seg bort - det er ingen selvfølge at Bayern vil selge.

- Franck vil til Real? Det endrer ingenting for oss. Livet er ikke alltid et eventyr. Real Madrid har ikke kommet med et konkret tilbud til oss. Reals ledere har ønsket å komme til München, men vi har sagt at det ville være lurere av dem å spare billettutgiftene. Vi trenger ikke pengene deres, og vi beholder Franck mot alle odds, sier Bayern-sjef Uli Hoeness ifølge L'Equipe.

Ribery er Rådhusplassen
I går fortalte Hoeness pressen om en telefonsamtale han hadde med Florentino Perez, gjengitt blant annet av Sky Sports:

- Jeg spurte assistenten hans, Pedro Lopez Jiminez - siden Florentino ikke snakker spesielt godt engelsk - om han kjenner til Monopol. Jeg fortalte ham at Bayern hadde kjøpt Mayfair for to år siden, og du gir ikke fra deg Mayfair så lett.

Mayfair på et engelsk monopolspill tilsvarer Rådhusplassen på det norske - den dyreste tomta i brettspillet. For spesielt interesserte: I 2007 ble Mayfair erstattet av St. Albans etter en nettavstemning, ifølge Guardian.

MONOPOL: Hoeness spurte Florentino Perez - her sammen med Kaká - og assistenten hans om de kjente til spillet Monopol. Vel, Perez handler i alle fall spillere som om det er monopolpenger han betaler med.Foto: Javier Soriano, AFP/Scanpix
MONOPOL: Hoeness spurte Florentino Perez - her sammen med Kaká - og assistenten hans om de kjente til spillet Monopol. Vel, Perez handler i alle fall spillere som om det er monopolpenger han betaler med.Foto: Javier Soriano, AFP/Scanpix Vis mer