- Jeg vil bort fra Chelsea

Drogba sier noe er ødelagt etter Mourinhos avgang.

(Dagbladet.no): Didier Drogba sier i klartekst at han vil vekk fra Chelsea. Han mener noe er alvorlig galt i klubben som nylig kvittet seg med Jose Mourinho som manager.

- Jeg vil bort fra Chelsea. Noe er i veien med Chelsea, sier ivorianeren i et intervju med morgendagens utgave av magasinet France Football ifølge AFP.

Drogba var en av spillerne som tok det tyngst da Mourinho forsvant. Nå hevder han at sjefsbyttet har gått solid ut over lagmoralen.

Drømmer om storklubber

- Skaden har vært stor i spillergruppa fordi vi vet hva som skjedde og hvem som forårsaket Mourinhos avgang. Ingenting kan hindre meg fra å reise nå, sier Drogba.

På tre år i klubben har Drogba etablert seg som Premier Leagues kanskje aller beste spiss. Han hadde imidlertid en tøff periode i sin første sesong, da han var under stadige anklager for filming.

Nå sier han imidlertid at han ønsker seg videre, og ramser opp Barcelona, Real Madrid, AC Milan og Inter Milan som drømmeklubbene. Han vil til og med vurdere en retur til Marseille.

- Vil vekk hver sommer

VIL BORT: Didier Drogba har blitt en superstjerne under tiden i Chelsea. Nå vil spissen vekk fra London-klubben. Foto: AP/Scanpix
VIL BORT: Didier Drogba har blitt en superstjerne under tiden i Chelsea. Nå vil spissen vekk fra London-klubben. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Drogba hevder han har ønkset seg bort fra Chelsea flere ganger siden han kom til London sommeren 2004.

- Siden dagen jeg kom, har jeg ønsket å dra fra Chelsea og det har kommet tilbake hver sommer. Jeg vet at Ronaldinho og Kaka er knyttet til klubben neste sesong, men ikke engang det vil få meg til å endre mening, sier Drogba.

Han har spilt lite denne sesongen på grunn av skade.

Chelsea svarte på rapportene med å legge ut en offisiell uttalelse på sin hjemmeside:

«Didier Drogba skrev en ny fireårskontrakt i fjor. Som en profesjonell spiller er vi sikre på at Didier føler seg forpliktet overfor Chelsea og har til hensikt å respektere den kontrakten,» skriver klubben.

- Jeg vil bort fra Chelsea
GLAD I SJEFEN: Drogba hadde et godt forhold til Jose Mourinho, og likte dårlig at klubben fjernet ham.