- Jeg vil bort fra Chelsea

Drogba sier noe er ødelagt etter Mourinhos avgang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Didier Drogba sier i klartekst at han vil vekk fra Chelsea. Han mener noe er alvorlig galt i klubben som nylig kvittet seg med Jose Mourinho som manager.

- Jeg vil bort fra Chelsea. Noe er i veien med Chelsea, sier ivorianeren i et intervju med morgendagens utgave av magasinet France Football ifølge AFP.

Drogba var en av spillerne som tok det tyngst da Mourinho forsvant. Nå hevder han at sjefsbyttet har gått solid ut over lagmoralen.

Drømmer om storklubber

- Skaden har vært stor i spillergruppa fordi vi vet hva som skjedde og hvem som forårsaket Mourinhos avgang. Ingenting kan hindre meg fra å reise nå, sier Drogba.

På tre år i klubben har Drogba etablert seg som Premier Leagues kanskje aller beste spiss. Han hadde imidlertid en tøff periode i sin første sesong, da han var under stadige anklager for filming.

Nå sier han imidlertid at han ønsker seg videre, og ramser opp Barcelona, Real Madrid, AC Milan og Inter Milan som drømmeklubbene. Han vil til og med vurdere en retur til Marseille.

- Vil vekk hver sommer

Drogba hevder han har ønkset seg bort fra Chelsea flere ganger siden han kom til London sommeren 2004.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer