-  Jeg vil bort fra Tromsø

Og halve tippeligaen vil ha Peter Kovacs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TROMSØ (Dagbladet): -  Jeg vil bort. Det er den beste løsningen både for meg og for TIL. Jeg er spiss, og som andre spisser vil jeg spille fast uke etter uke og score mål, sier Kovacs til Dagbladet.

Kovacs, som kom til Tromsø i 2002, er en gigant med luftstyrken som fremste fortrinn. Men i går viste han seg fram også langs bakken. Ungareren kom fra benken og avgjorde med et tungt skudd.

Det kan ha vært noe av det siste han gjorde i TIL-trøya: Flere av eliteserieklubbene som sliter med scoringene, har vist interesse: Glimt, Viking, Vålerenga, LSK.

Passer ikke

Og nå er beskjeden fra serieleder TIL klar:

-  Styret i klubben har bestemt at Peter Kovacs er til salgs, dersom prisen er riktig og spilleren selv ønsker overgang. Vi er åpne for tilbud, sier styreleder Trygve Myrvang.

Kovacs sier han er styrket av benketilværelsen, og mener han er bedre enn noensinne.

-  Jeg har blitt sterkere i år, både fysisk og mentalt, sier han.

I fjor var han fast inventar, i år er han annenvalget etter Årst. For i TILs startoppstilling er det bare plass til en spiss. Det er en situasjon Kovacs ikke aksepterer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.