SLUTT: Tennisspilleren Maria Kirilenko dumper forloveden og ishockeystjernen Aleksandr Ovetsjkin. Angivelig skal dette bildet være noe av grunnen. Foto: NTB Scanpix/Instagram
SLUTT: Tennisspilleren Maria Kirilenko dumper forloveden og ishockeystjernen Aleksandr Ovetsjkin. Angivelig skal dette bildet være noe av grunnen. Foto: NTB Scanpix/InstagramVis mer

- Jeg vil bryte forlovelsen. Det er så mange grunner

Bildet som fikk superstjernen dumpet.

(Dagbladet): Ishockeyspilleren Aleksandr Ovetsjkin (28) og tennisspilleren Maria Kirilenko (27) var et av idrettens aller største superpar. Russerne skulle gifte seg i nær framtid - men nå er forlovelsen brutt.

- Jeg vil bryte forlovelsen. Det er så mange grunner, men jeg vil ikke gå i detaljer, sier Kirilenko via det russiske tennisforbundet, ifølge Reuters.

- Lykke til Kirilenko har vunnet seks WTA-titler og var på sitt beste rangert som nummer 10 i verden. Det skjedde tilbake i juni 2013.

Det siste året har derimot vært tungt på tennisbanen og 27-åringen er per nå nummer 93 på verdenstankingen. Tidligere har hun nådd kvartfinaler i tre Grand Slams: Australian Open, French Open og Wimbledon.

- Jeg respekterer Sasha (Ovetsjkin) som person og som idrettsutøver og ønsker ham lykke til videre i karrieren, sier Kirilenko.

Ovetsjkin spiller i NHL-klubben Washington Capitals og regnes som en av verdens beste ishockeyspillere.

Ny flamme? Kirilenko og Ovetskjin møttes i 2011 og forlovet seg året etter.

FRA OL: Aleksandr Ovetsjkin og Maria Kirilenko fra vinter-OL i Sotsji tidligere i år. Foto: AP Photo/Ivan Sekretarev
FRA OL: Aleksandr Ovetsjkin og Maria Kirilenko fra vinter-OL i Sotsji tidligere i år. Foto: AP Photo/Ivan Sekretarev Vis mer

Flere, blant annet nettstedet The Big Lead, spekulerer i at et bilde av ishockeyspilleren fra en helikopter-tur fikk Kirilenko til å dumpe kjæresten.

Bildet viser Ovetskjin sammen med Karolina Sevastyanova (19). Hun er OL-vinner fra London i rytmisk sportsgymnastikk. Bildet er tatt av den russiske basketballspilleren Vitaliy Fridzon.