- Jeg vil dø for denne drakta

Nicki Bille Nielsen rev i stykker RBK-drakta i frustasjon.

(Dagbladet): Det gikk hett for seg i sluttminuttene på Lerkendal da Rosenborg gikk på et sjokktap hjemme mot Sandnes Ulf. Rosenborgs danske spiss Nicki Bille Nielsen fikk rødt kort på overtid, og eksploderte.

Dansken rev i stykker RBK-drakta og krøllet den sammen i det han stormet av Lerkendal.

Reaksjonene lot seg ikke vente på, og på Twitter fikk han kritikk for å ikke respeketere den hvite og svarta drakta. Det likte ikke dansken:

- Ikke prøv deg på å stille spørsmål med min lojalitet til drakta. Jeg er en person med følelser så lenge jeg spiller her. Jeg vil dø for denne drakta, skrev Bille Nielsen på Twitter.

Forsto ikke det røde Rosenborgs spiss forsto ikke mye av det røde kortet. Og selv om han ikke ville kritisere dommeren, var det tydelig at han var misfornøyd.

- Jeg sier ikke noe til dommeren. Føler det unødvendig å gi det gule sånn helt på slutten av kampen. Jeg må få lov til å reagere, forklarte Billie Nielsen til Dagbladet etter kampen.

Da hadde dansken fått tid til å roe seg ned.

- Ikke meningen å rive av meg drakten. Jeg var bare så sur og frustrert. Men jeg  skjønner ikke hvorfor jeg får noen av de gule kortene, sa spissen.

Kritikk C More-ekspert Bent Eriksen mener Rosenborg  begynner å få et skikkelig problem.

- Jeg har aldri sett noen rive i stykker sin egen drakt i sinne før jeg. Nå begynner det å bli flere ting som Per Joar Hansen må ta tak i, sa C More-eksperten i studio.

Bille Nielsen fikk heller ingen sympati av egen trener:

- Det var en riktig avgjørelse av dommeren. Han har det gule fra før, slo Per Joar Hansen fast til C More.

Hevn Brann-spiller Amin Askar var rask ute og sendte et stikk til RBK-spilleren på Twitter.

- Cry me a river Mr cocky!. #TakkForSist #Lose #BadAttitude, skrev Askar på mikrobloggtjenesten. Askar slettet senere meldingen, og kom med en forklaring:

- Denne tweeten var selvfølgelig ment med et glimt i øyet. Mange som ikke likte dette. Fikk en melding av @NickiBille14 etter vi tapte der oppe. Dumt tidspunkt å stikke tilbake på når en spiller har det så kjipt. #Sorry

 ALL TING KAN GÅ ITU:  Og en Rosenborg-drakt kan gå i flere biter. Foto: Arve Johnsen / Digitalsport
ALL TING KAN GÅ ITU: Og en Rosenborg-drakt kan gå i flere biter. Foto: Arve Johnsen / Digitalsport Vis mer

Den alltid like populære Tommy Høiland, som ble kåret til tippeligaens mest forhatte spiller av supperterlederene før årets sesong, lot selvfølgelig ikke muligheten til å strø salt i såret til Bille Nielsen gå fra seg.

- DEILIG!!!!! Så ut som lille Bille ville ha Sandnes drakt på slutten:), skrev Høiland på Twitter etter kampen.

Det fanget Bille Nielsen opp, og utfordret Høiland:

- Si det til meg i stedet for å være supermann på Twitter. #pussy, sa Bille Nielsen.