- Jeg vil feire mine mål. Men ikke mot Ajax

Luis Suarez jakter sitt første Barca-mål mot gamleklubben.

MØTER GAMLE KJENTE:  Luis Suarez gjør sin Champions League-debut i kveld for Barcelona mot gamleklubben Ajax. Foto: EPA/OLAF KRAAK
MØTER GAMLE KJENTE: Luis Suarez gjør sin Champions League-debut i kveld for Barcelona mot gamleklubben Ajax. Foto: EPA/OLAF KRAAK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg Ajax-Barcelona i Fotball Direkte 20.45!

(Dagbladet): Forrige sesong sørget han for at Liverpool igjen kvalifiserte seg for Europas gjeveste klubbturnering. Selv har ikke Luis Suarez fått spilt i Champions League, for sin nye klubb Barcelona.

27-åringen gjorde comeback på banen under El Clasico forrige helg, etter at han satte tennene i Giorgio Chiellini under VM i sommer. Uten Suarez på banen har spanjolene kapret seks poeng etter tre spilte Champions League-kamper.

Nekter å feire I kveld er han derimot tilgjengelig, mot Ajax på sin gamle hjemmebane. Suarez tilbrakte fire år i Amsterdam før Liverpool kjøpte ham.

- Jeg elsker å feire mine mål, men av respekt for Ajax ønsker jeg ikke å feire i kveld, sier Luis Suarez før kveldens møte ifølge spanske AS.

Han startet sitt Europa-opphold hos Groningen før ferden fortsatte til Ajax. Der spilte han over 100 kamper og ble etterhvert lagets kaptein.

- Å reise til Ajax er et av de beste valgene jeg har gjort i min karriere. De ga meg utrolig mange ting, som muligheten til å spille Champions League. Da jeg spilte for Ajax drømte jeg om å spille for Barcelona en dag. Nå er to drømmer oppfylt, fortsetter Suarez.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer