SKAL JOBBE HARDT: Per Ciljan Skjelbred sier at han skal fortsette å jobbe hardt for å vise at han fortjener en plass på landslaget. Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN / NTB scanpix
SKAL JOBBE HARDT: Per Ciljan Skjelbred sier at han skal fortsette å jobbe hardt for å vise at han fortjener en plass på landslaget. Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN / NTB scanpixVis mer

- Jeg vil fortsette å jobbe hardt i Hamburg

Per Ciljan Skjelbred ble funnet for lett for Drillo.

(Dagbladet): Det var mange som ventet at Per Ciljan Skjelbred ville få sjansen på landslaget igjen etter at midtbanespilleren har kjempet seg inn på laget til tyske Hamburg. Etter at Drillo hadde lest opp de 21 spillerne som ble tatt ut til kampen mot Albania 22. mars, ble det kjent at Skjelbred nok en gang ble utelatt.

- Han skal jo helst spille mer fast. Men jeg ser jo ikke bare på antall minutter de spiller, jeg ser jo på hvordan de spiller og. Jeg kikker jo litt på disse gutta. Han spiller bra, men han har enda ikke spilt 90 minutter. Enten starter han og blir tatt av, eller så kommer han innpå. Så litt ujevnt, men for all del - han er i bra fysisk form og har stor arbeidskapasitet, så han er ikke langt unna, sier Drillo til Dagbladet.

Per Ciljan Skjelbred tar det til etterretning at han ikke er tatt ut denne gangen.

- Vi har besluttet at vi ikke ønsker å kommentere landslagsuttaket, annet enn at jeg vil fortsette å jobbe hardt i Hamburg og håper å komme med på landslaget ved en senere anledning, skriver Skjelbred i en sms til Dagbladet.

Hadde håpet det var plass Det var mange som reagerte på at Christian Grindheim ble tatt ut i stedet for Per Ciljan Skjelbred. En av de som hadde håpet å få se Per Ciljan Skjelbred tilbake på landslaget er Lars Tjærnås.

- Jeg hadde håpet at det var plass til Per Ciljan Skjelbred og begrunner det med at han spiller regelmessig i en av verdens aller beste ligaer, at han er midt i sesongen, og at han har en energi og fart i bena samt en hurtig teknikk som matcher nivået internt, sier Tjærnås til Dagbladet.

Samtidig er han full av lovord om Christian Grindheim som er tilbake i landslagsvarmen etter en tid ute.

- Christian Grindheim imponerte meg enormt på La Manga da jeg så han der. Han hadde økt løpskraften og mobiliteten til et høyere nivå. Han hadde meget god oversikt, og så ut som en strateg som er i stand til å diktere en fotballkamp. Men dette var treningskamper, og en avgjørende kvalifiseringskamp før sesongen er ordentlig i gang er noe annet, sier Tjærnås.

Det har ikke lyktes Dagbladet å få en kommentar fra Christian Grindheim.