Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Jeg vil fortsette. Hva annet skal jeg gjøre i juli?»

Spøkefull Flecha dagen etter at han ble meid ned av TV-bil.

VIL FORTSETTE: Skys Juan Antonio Flecha ønsker å fortsette i Tour de France etter den stygge ulykken på søndagens etappe. Foto: AFP PHOTO / LIONEL BONAVENTURE
VIL FORTSETTE: Skys Juan Antonio Flecha ønsker å fortsette i Tour de France etter den stygge ulykken på søndagens etappe. Foto: AFP PHOTO / LIONEL BONAVENTURE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sky-rytter Juan Antonio Flecha og Vacansoleils Johnny Hoogerland fikk løpet ødelagt da en TV-bil sørget for at begge falt i bakken og fikk store skader på gårsdagens etappe i Tour de France.

Bilen skjærte inn foran Flecha, som igjen sendte Hoogerland i grøfta.

- Jeg tilbragte morgenen på sykehuset, tok røntgen og renset sårene. Jeg har en oppsvulmet albue, og jeg var redd for at det var brudd. Jeg har sår og kutt oppover hele ryggen, men jeg har veldig lyst til å fortsette. Hva annet skal jeg gjøre i juli?, sier Flecha til TV 2 Sporten.

- Bør ikke skje Hoogerland måtte sy 33 sting etter at han havnet i et piggtrådgjerde. Flecha er glad det ikke gikk verre med rytterne.

- Det er noe som ikke bør skje, men jeg så faktisk ikke så mye da det skjedde. Jeg var opptatt med jobben jeg skulle gjøre i bruddet. Plutselig ser du en bil kjøre forbi og treffe deg. Slikt skal ikke skje, sier han.

- Dette er vel den første gangen det har skjedd, og det skjedde med meg. Da jeg lå der og kom meg opp på sykkelen var jeg faktisk glad. Jeg visste at det kunne ha gått mye verre, sier Flecha til TV 2.

- Vi er ikke favoritter Alberto Contador har slitt i åpningen av årets sykkelritt. Han var storfavoritt før åpningsetappen for over en uke siden, men nå ligger han 4 minutter og 9 sekunder bak lederen Thomas Voeckler.

På gårsdagens etappe var spanjolen i bakken, og han klaget over et vondt kne da etappen var over.

OPTIMIST: Juan Antonio Flecha ble meid i bakken av en fransk TV-bil, men fullførte likevel gårsdagens etappe. Nå håper han at kroppen tåler resten av Tour de France. Foto: AFP PHOTO / LIONEL BONAVENTURE
OPTIMIST: Juan Antonio Flecha ble meid i bakken av en fransk TV-bil, men fullførte likevel gårsdagens etappe. Nå håper han at kroppen tåler resten av Tour de France. Foto: AFP PHOTO / LIONEL BONAVENTURE Vis mer

- Alberto får den behandling han behøver. Skaden er ikke verre enn at han kan fortsette, sier Bjarne Riis til danske B.T.

- Vi er her for å vinne Touren med Alberto, og laget skal støtte ham hele veien. Men vi er ikke storfavoritter i den posisjonen vi er i nå, sier han.