- Jeg vil gjerne til Heerenveen

Tarik til Nederland i morgen.

NADDERUD/OSLO (Dagbladet.no): Tarik Elyounoussi reiser til Nederland og Heerenveen tirsdag, og en overgang til Trond Sollieds klubb virker nært forestående.

- Det blir morsomt å reise ned og se på forholdene, og se hvordan det går med legesjekken, sier Elyounoussi.

Tarik fikk bare en knapp time i 5-1-tapet for Stabæk, og mye kan vel tyde på at tankene var et litt annet sted.

Fulgt Tarik siden 17-årsalderen

- Jeg vil gjerne til Heerenveen, de har fulgt meg siden jeg var 17 år. Dessuten har jeg hørt mye fint om klubben, og jeg tror det kan være et veldig riktig sportslig steg for meg, for de er flinke med unge spillere, sier Tarik om Trond Sollieds klubb.

Ifølge Fredrikstads offisielle hjemmesider, er ingen overgangsavtale helt klar ennå.

-Vi har ikke skrevet under overgangspapirene og det gjenstår litt i forhandlingene, men Tarik reiser til Nederlandske Heerenveen tirsdag for å titte på forholdene og for en eventuell legesjekk, bekrefter sportlig administrativ leder i FFK, Per Morten Haugen.

Kun sportslige grunner

FLYTTER TROLIG SØROVER: Han ble gjort til smågutt av Veigar Pall Gunnarsson og co i dag, men nå er Tarik Elyounoussi klar for å se på forholdene i Trond Sollieds Heerenveen. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
FLYTTER TROLIG SØROVER: Han ble gjort til smågutt av Veigar Pall Gunnarsson og co i dag, men nå er Tarik Elyounoussi klar for å se på forholdene i Trond Sollieds Heerenveen. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer

Det brygget opp til litt agentbråk tidligere denne måneden, da agent Rune Hauge ble beskyldt for å peke Elyounoussi i retning Heerenveen av økonomiske årsaker.

Det avviser Fredrikstadspilleren.

- Jeg har hatt mer kontakt med Heereenveen, sier Elyounoussi om hvorfor han ikke tar turen til Le Mans.

- Er det en økonomisk begrunnelse også?

- Jeg har ikke sjekket de økonomiske betingelsene, men det har uansett ikke betydning for meg, sier Tarik.

Ikke helt ferdig i FFK

Det ble spekulert på at kampen på Nadderud var Tariks siste i rødhvitt, men så fort blir trolig ikke Plankehaugen av med yndlingen sin.

- Jeg drar trolig uti august en gang, jeg tror jeg har et par kamper igjen i Fredrikstad, sier Elyounoussi.

- Jeg vil gjerne til Heerenveen

Ardian Gashi frykter ikke framtida uten Tarik.

- Så lenge han er her er vi selvfølgelig glade, men drar han ønsker vi ham samtidig lykke til. Det som er bra med FFK er at laget ikke er avhengige av én spiller, sier Gashi.