- Jeg vil ha en bil folk tar bilde av

Petter Solberg fikk designhjelp av kona.

NYTT DESIGN: Kona til Petter Solberg står bak det røde og sorte. - Men kromfargen er min, sier Solberg. Foto: Petter Solberg World Rally Team / Scanpix
NYTT DESIGN: Kona til Petter Solberg står bak det røde og sorte. - Men kromfargen er min, sier Solberg. Foto: Petter Solberg World Rally Team / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Med flunkende nytt design på bilen, vil Petter Solberg (36) vise rallyrivalene at han er klarere enn klar til å herje med dem i VM.

Å drive eget rallyteam i VM er ikke bare-bare. Mindre enn ett døgn før Det internasjonale bilsportforbundet skulle kontrollere bilen før start i Rally Sverige, og med to dager igjen til sesongstart, sto den nye rallybilen klar.

Da hadde tre personer jobbet med å feste logoer og det nye designet til bilen på Solbergs eget verksted i svenske Torsby hele natt til tirsdag.

- Jeg er helt nødt til å fornye meg for å finne ny motivasjon. Jeg vil ha noe folk ser og vil ta bilde av, sier Petter Solberg til NTB.

Kona Pernilla Solberg er arkitekten bak det røde og sorte designet.

- Men kromfargen er meg, skyter ektemannen inn. Sammen eier de Petter Solberg World Rally Team, som satser «penger og prestisje i kamp mot verdenseliten».

Akkurat som i Flåklypa Grand Prix. Bare for tredje sesongen på rad.

- Går fælt Kjøredressene til Solberg og kartleser Chris Patterson var på vei med et budselskap rett fra systua i Italia tirsdag ettermiddag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer