VIL BLI ROCKEPAPPA: Wayne Rooney planlegger ikke å dytte sønnen Kai ut i en fotballkarriere. Han er like lysten på at guttungen skal begynne med musikk.Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix
VIL BLI ROCKEPAPPA: Wayne Rooney planlegger ikke å dytte sønnen Kai ut i en fotballkarriere. Han er like lysten på at guttungen skal begynne med musikk.Foto: Andrew Yates, AFP/ScanpixVis mer

- Jeg vil heller at Kai blir musiker enn fotballspiller

Det ville Rooney vært om han ikke var fotballproff.

||| (Dagbladet): Wayne Rooney er en ivrig musikkelsker, spesielt har han en forkjærlighet for det walisiske bandet Stereophonics, som han intervjuet for Q Magazine tidligere i år.

Nå forteller han i et intervju med magasinet Hello! sitert av Manchester Evening News at han gjerne ser at sønnen Kai Wayne Rooney satser på gitaren i stedet for ballen.

- Jeg vil ikke presse Kai til å bli fotballspiller, jeg vil være fornøyd uansett hva han ønsker å gjøre. For å være ærlig, vil jeg antakelig heller at han ender opp innen musikken enn fotballen. Det er hva jeg ville ønsket å gjøre om jeg ikke var fotballspiller, sier Rooney.

Barneprat United-spissen forteller at landslaget er reine syklubben når det gjelder barneprat.

- Vi er som gamle damer som snakker om ungene når vi møtes. Det er fint å fortelle hverandre hva ungene har gjort, og hvordan vi har tatt oss av dem, sier Rooney.

Han forteller også at han ser mye tegnefilm på TV med Kai, og at han tar seg i å synge kjenningsmelodiene for seg selv.

Generalprøve England spiller treningskamp mot det lokale laget Platinum Stars i ettermiddag, og ledet 1-0 til pause.

Wayne Rooney startet på benken, mens Tottenham-paret Peter Crouch og Jermain Defoe var spisser fra start. I pausen gjorde imidlertid Fabio Capello to bytter, og Heskey og Rooney overtok som spisser.

Den eneste som ikke ble byttet ut i pausen, var Joe Cole. Et drøyt kvarter etter pause scoret han 2-0 for England etter målgivende fra Rooney.

Rooney scoret selv etter innlegg fra James Milner, og fastsatte med det sluttresultatet til 3-0.

• England VM-åpner mot USA lørdag kveld klokka 20.30.

- Jeg vil heller at Kai blir musiker enn fotballspiller