- Jeg vil heller bomme og bli hatet av alle i landet

Bendtner vil nekte å la andre ta straffe i en EM-finale.

I FORM: Nicklas Bendtner skapte store problemer for Manchester City for en uke siden, og det hjalp nok til å styrke et allerede velfungerende selvbilde.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS
I FORM: Nicklas Bendtner skapte store problemer for Manchester City for en uke siden, og det hjalp nok til å styrke et allerede velfungerende selvbilde.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Fotballstudio kl. 13.45: Sunderland - Tottenham

(Dagbladet): At Nicklas Bendtner er velsignet med en velutviklet selvfølelse er ingen hemmelighet, og den siste tida har også prestasjonene for Sunderland vært i nærheten av å stå i stil til hans egne tanker om seg selv.

I sommer skal Bendtner være spydspissen for Danmark i det som er blitt kalt dødens gruppe i EM, og det er tydeligvis noe som passer 24-åringen bra.

- Jeg gleder meg ubeskrivelig mye til å spille for mitt land i EM om to små måneder, skriver Bendtner i sin nye spalte i Ekstra Bladet i dag.

Ingen andre får ta finalestraffe Der gjør han det også klart at han alltid har visst at han vil være den som scorer målene - og som blir husket for det.

Han vil ha ansvaret, og det gjelder også når det virkelige presset kommer, for eksempel ved en straffe i EM-finalen.

- Livet som angriper stiller krav, og de oppfyller jeg. Jeg ville for eksempel ikke overlate til noen andre å ta en straffe i en EM-finale. Jeg vil heller risikere å brenne det, og bli hatet av hele landet. Heller ta den risikoen enn å ikke stille opp. Man skal ha en sterk psyke som tåler litt av hvert, skriver Nicklas Bendtner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer