- Jeg vil ikke at fansen skal huske meg for en sånn fillesak

Lundekvam trist over at ærligheten har fått ham i trøbbel.

SNAKKIS I ENGLAND: Claus Lundekvam har snakket med tidligere lagkamerater og venner i Southampton i dag, etter at uttalelsene hans til norske medier vekket oppsikt i England. Lundekvam sier at de han har snakket med ikke er sinte, men at noen supportere kan få et annet inntrykk av ham enn de hadde. Her er Lundekvam på vei ut til sin testimonialkamp i Southampton, sammen med døtrene Tia og Kaja.

Foto: Keith Hammett
SNAKKIS I ENGLAND: Claus Lundekvam har snakket med tidligere lagkamerater og venner i Southampton i dag, etter at uttalelsene hans til norske medier vekket oppsikt i England. Lundekvam sier at de han har snakket med ikke er sinte, men at noen supportere kan få et annet inntrykk av ham enn de hadde. Her er Lundekvam på vei ut til sin testimonialkamp i Southampton, sammen med døtrene Tia og Kaja. Foto: Keith Hammett Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Store oppslag i engelske aviser om tippesvindel, eks-lagkamerater som rykket ut med dementier og et varsel fra FIFA om full granskning. Det ble resultatet av Claus Lundekvams uttalelser til diverse norske medier om hvordan han og andre spillere i Premier League satte penger på enkeltsituasjoner i egne kamper, som første innkast og første frispark.

Lundekvam innrømmer at han ble tatt på senga av alt oppstyret i England.

- Jeg ble både overrasket og litt lei meg for at det ble så omfattende. Jeg var jo bare ærlig og fortalte om en episode for 15-16 år siden, da jeg var 23 år. Det dreide seg om noen rampestreker, unge og naive fotballspillere som ville ha litt ekstra spenning. Vi gjorde det aldri for pengenes del. At mine uttalelser fikk dette omfanget var litt overraskende, for det var gamle nyheter for min del. Men jeg vil beklage til dem jeg eventuelt har tråkket på tærne, sier Lundekvam til Dagbladet, og sikter til Southampton-fans og andre fotballvenner i England.

Har sendt sms med Le Tissier De tidligere lagkameratene Matthew Le Tisser og Francis Benali har begge tatt avstand fra Lundekvams opplysninger, og sistnevnte gikk såpass langt som å spekulere i om nordmannens historie med private problemer var bakgrunnen for utspillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer