- Jeg vil ikke dø på benken

STAVANGER (Dagbladet): Viking-trener Benny Lennartsson har fått en dramatisk beskjed fra legene: - Sitt rolig på benken, ikke lek sprellemann på sidelinja!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg skal prøve, lover Benny Lennartsson. - Fotball er tross alt ikke så viktig at jeg vil dø på trenerbenken, sier den fargerike treneren til Dagbladet.

I flere uker har Benny slitt med tunge lungelidelser. Ennå blir han fort andpusten. Men han vil gjerne fullføre kontrakten med Viking.

Benny har også vært inne på tanken om å trekke seg som trener. Nå vil han prøve å lede laget i noen kamper, og se hvordan det går.

- Ved hjelp av gode medhjelpere håper jeg å kunne fortsette. Men det har vært en tung periode for meg. Jeg tar noen kamper, så får vi se, sier Viking-treneren.

- Tamt for publikum

Publikum elsker en engasjert Benny langs krittstreken. Den runde kroppen hopper og spretter, armene går som vindmøller, han kaster jakken og sparker og slår i lufta.

- Det blir kjedelig for publikum å se en Benny som sitter rolig uvirksom?

- Nåja, jeg har vel kanskje krefter til å kaste lua. Men det blir med det. Dommerne liker det vel. Og fjerdedommeren som skal holde meg borte fra linja, behøver ikke engang reise til Stavanger, mener Benny Lennartsson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer