Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg vil ikke forandre meg

Mourinho hører bare på kona.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Han får kjeft for mangel på ydmykhet av Bobby Robson, og har blitt etterforsket for oppførselen både etter Barcelona-kampen og ligacupfinalen mot Liverpool.

Likevel har ikke Jose Mourinho tenkt til å forandre seg.

Det kunne faktisk ikke falle ham inn.

- Jeg må skjønne det hvis folk tolker utsagn som at «vi kommer til å vinne serien» som en mangel på respekt eller ydmykhet. Men jeg kommer ikke til å endre på det, sier Chelsea-manageren i et intervju med The Sun.

Portugiseren legger likevel vekt på han forsøker å tilpasse seg den engelske livsstilen.

- Det er fantastisk i England, men det er vanskelig også, sier han, og avslører samtidig at han muligens er noe mer av en tøffelhelt på hjemmebane.

Under sitt første og foreløpig eneste pubbesøk i England hadde han nemlig tøflene på.

- Kona mi sendte meg ut for å kjøpe en pakke sigaretter, forteller Mourinho.

- Men jeg drakk ingenting, altså. Jeg kjøpte bare røyk fra automaten.

Kampen mot Norwich i kveld blir viktig for et Chelsea-lag som kanskje ikke har spilt ut hele sitt potensial i de seneste kampene.

Laget trenger 25 av 33 mulige poeng for å sikre seriegullet, og de neste kampene er mot West Brom, Crystal Palace og Southampton.

ARROGANT OG GENIAL?: Alex Ferguson advarte mot å tro at serien er avgjort. Men etter at United tapte poeng mot Palace, peker alt mot at Chelsea tar seriegullet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!