- Jeg vil ikke til Russland

Huseklepp vil bli i Bari selv om klubben vurderer bud fra russisk klubb.

FERDIG? Bari vurderer å kvitte seg med Erik Huseklepp bare tre uker etter at han signerte for klubben. Foto: Scanpix
FERDIG? Bari vurderer å kvitte seg med Erik Huseklepp bare tre uker etter at han signerte for klubben. Foto: ScanpixVis mer

(Dagbladet): Erik Huseklepp fremtid i Bari virker usikker, bare tre uker etter at han signerte for klubben.

Bari sliter helt i bunnen av Serie A, og etter at Huseklepp kom ankom klubben ble Bortolo Mutti erstattet av Giampiero Ventura som har gitt bergenseren lite spilletid

Han var ikke med i troppen som spilte 0-0 mot Genoa søndag, og på klubbens hjemmesider bekrefter klubbpresident Guido Angelozzi at klubben har fått et bud fra en russisk klubb.

- Vi vurderer et bud fra Russland for Huseklepp, og hvis han ikke får en plass i laget må vi vurdere å selge. Han må også bestemme selv, sier Angelozzi.

- Det vil være synd for Huseklepp er en god spiller. Men han har slitt med å få plass på laget, og sliter med språket, sier klubbpresidenten.

Huseklepp har imidlertid gitt klar beskjed til klubbpresidenten at han ikke ønsker seg til Russland.

- Jeg har gitt beskjed om at jeg ikke vil til Russland. Og Angelozzi ble veldig glad da han hørte det. Ellers har jeg ingen kommentar, skriver Huseklepp i en SMS til Dagbladet.

Den russiske klubben Anzji Makhatsjkala bød i januar på Huseklepp, men da valgte den tidligere Brann-spilleren altså å flytte til Italia.

- Vi er kjent med det, og vet at det har vært en henvendelse, men det er overhodet ikke aktuelt per nå, sier Huseklepp-agent Jack Karadas til Dagbladet.