VIL TIL EN ANNEN LIGA: Tijan Jaiteh sier han ikke ønsker å komme tilbake til Skandinavia eller Brann. Bergenserne jobber med å finne en løsning på saken.
Foto: Svein Ove Ekornesvaag, Scanpix
VIL TIL EN ANNEN LIGA: Tijan Jaiteh sier han ikke ønsker å komme tilbake til Skandinavia eller Brann. Bergenserne jobber med å finne en løsning på saken. Foto: Svein Ove Ekornesvaag, ScanpixVis mer

- Jeg vil ikke tilbake til Skandinavia

Brann forsøker å løse Jaiteh-saken.

Brann ser på muligheten for å avslutte kontraktsforholdet med Tijan Jaiteh, skriver Bergens Tidende.

Med sin løpskapasitet og defensive egenskaper var midtbanespilleren viktig da Brann tok seriegull i 2007, men under Steinar Nilsen og nå Rune Skarsfjord har ikke Jaiteh hadde den samme tilliten som under gulltrener Mons Ivar Mjelde.

Før sesongen ble gambieren lånt ut til danske Randers, men etter at spilleren i sommer dro hjem på tjuvperm til Gambia fikk han sparken. Nå kan han ikke spille for noen annen klubb før neste år.

- Vi har en dialog med Tijan. Et mulig scenario er at vi avslutter avtalen med ham. Et annet er at han kommer til Bergen i januar og fullfører kontrakten med Brann, sier Branns daglige leder Roald Bruun-Hanssen til BT.

Jaiteh tror neppe han kommer tilbake til sportsklubben.

- Jeg vil ikke komme tilbake til Skandinavia, vet du. Jeg kan ikke spille for noen annen klubb nå, jeg vet det, men jeg vil ikke spille fotball i Skandinavia mer, sier midtbanespilleren.

(NTB)