- Jeg vil møte Brækhus igjen, og da skal jeg vinne

Oxandia Castillo avviser at hun har vondt etter møtet med Brækhus.

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): Oxandia Castillo tapte kampen mot Brækhus etter at dommeren stanset kampen i niende runde, men 18-åringen var overraskende blid da Dagbladet møtte henne i garderoben hennes etter kampen. 

- Er du ikke lei deg?

- Nei, jeg føler meg bra, og jeg er ikke trist. Jeg har ikke så veldig vondt heller faktisk, ikke noe mer enn det som er normalt etter en boksekamp. 

Vil ha ny kamp 18-åringen fra Den dominikanske republikk var fornøyd med egen innsats, selv om den norske verdensmesteren vant kampen. 

- Jeg gjorde en bra jobb, men hun gjorde en veldig god kamp.

Nå vil hun ha et returoppgjør mot Brækhus.

- Jeg vil helt klart møte henne igjen. Jeg er klar i morgen, bare si fra, så er jeg der. Men jeg må trene litt til hvis jeg skal vinne, sier hun til Dagbladet. 

Også treneren hennes Alcibiades Familia bekrefter at de ønsker å møte Brækhus igjen.

- Vi ønsker å få til en ny kamp mot henne, så fort hun har lyst til det. Hun kan helt klart vinne kampen hvis de møtes igjen, sier Familia til Dagbladet. 

Har tro på Castillo Han oppsummerte kampen med at Castillo rett og slett møtte en bedre bokser. 

- Ingenting spesielt skjedde, men Cecilia var rett og slett en bedre bokser i ringen. Hun gjorde det bedre.

Familia har stor tro på sin unge bokser. 

- Hun er bare 18 år, og skal fortsette å bokse. Hun er ikke lei seg nå, for hun vet at hun har en strålende karriere foran seg. Hun har en større framtid foran seg enn Cecilia har. 

TØFF KVELD PÅ JOBB: Oxandia Castillo tapte kampen mot Brækhus, men nå vil hun ha returkamp. 

Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
TØFF KVELD PÅ JOBB: Oxandia Castillo tapte kampen mot Brækhus, men nå vil hun ha returkamp. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer