Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg vil savne «Henke»

Verdens beste fotballspiller snakker om vennen.

Ronaldinho har imponert voldsomt i Barcelona-drakta denne sesongen, og nå forteller den smilende brasilianeren om sitt forhold til korsbåndsskadde Henrik «Henke» Larsson til Evening Times.

- Vi er sjokkert over hva som har skjedd med Henrik, og vi vil alle savne ham, sier Ronaldinho.

Populær

«Henke» har fått stor tillitt under Barca-trener Frank Rijkaard. Svensken har spilt 14 kamper etter overgangen fra Celtic og har scoret fire mål. Nå må han se storoppgjøret Barcelona - Celtic fra tribunen i morgen.

Og «Henke» vil visstnok ikke bare bli savnet på banen, skal vi tro Ronaldinho:

- Henrik er en av de mest populære i garderoben og er likt av alle på laget.

- Smigret

I dag ble det klart at Barcelona forlenger ettårskontrakten med «Henke», for å støtte ham i kampen for å komme tilbake. 33-åringen hadde en klausul i kontrakten om at han måtte spille minst 60% av kampene for å få fornyet kontrakt, noe han nå selvfølgelig ikke har mulighet til.

- Jeg er virkelig smigret av tilbudet fra Barcelona, sier «Henke» til Barcelonas hjemmeside.

- Takknemlig

- Dette betyr utrolig mye både for meg og min familie, det gjør meg takknemlig overfor klubben. Det er en alvorlig skade jeg har pådratt meg, men det er en del av fotballen, fortsetter svensken.

Barcelona har fått en fantastisk start på sesongen med sju poeng ned til Real Madrid på andreplass i Primera Division. Men skadeproblemene har vært alvorlige. I tillegg til Henrik Larsson, er brasilianerne Thiago Motta og Edmilson og midtbanespilleren Gabri også ute med korsbåndsskader.

VENNER: Ronaldinho støtter Henrik Larsson etter at korsbåndet har røket.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media